Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hangi konuda
Hangi konuda
Haklısın bende sevmem ama dün Leo hak ettiğini buldu. İlk antipatikliği Icardi'ye kendisi yaptı o yüzden Zaha'nın yaptığını çok beğendim doğru olanı yaptı.Leo ya elini uzatmaması antipatikti
Sevmiyorum böyle egoları açıkcası
Altı üstü palas da oynadın
Saçlarının stilini değiştirse hal olurnerde bu zaha... arada dünyalar kadar fark var ins toparlar
icardi'nin ilk maclari gibi hali, onun gibi yükselise gecer ins
Artik nasil bir sakatlik gecirdiyse vucudunun kontrolunu falan kaybetmis. Cok ilginc. Ligin icinden gecer diyordum ama durum su an onu gostermiyor. Insallah gercek Zaha’yi yakinda goruruz yoksa bu transfer cok kotu patlar. O maasla hicbir yere satamayiz. Bizden emekli olur futbolu birakir.Saçlarının stilini değiştirse hal olur
Ayni fikirdeyim. Agresifligide bir an once iyi oynayıp kendini gösterme çabasından ve baskısından bence.fizik olarak hazir olmadigi icin kafasindakileri gerceklestiremiyor , fizik olarak bi hazir oldugunda ligi donunda salliyacagindan suphem yok
Ondan değil .Canı gerçekten çok acımış ve onun hırsını yaşıyor bence o anda.Leo ya elini uzatmaması antipatikti
Sevmiyorum böyle egoları açıkcası
Altı üstü palas da oynadın
Zaten azıcık açılması gerekiyor.Bu hali ile Kerem'i kesemez.Şuan fayda yok.umarım kısa sürede ivme kazanır.Yoksa işi çok zor.Azıcık açılsın sonra görürüz b.k atanları.
Torreira Berkay konusunda %100 haklısın.Berkay'a azda olsa sevgimiz vardı ama kasti geliyor resmen .Bu adamın sorunu sadece fizik değil arkadaşlar, mental sorunu da var.
Yukarda pek çok forumdaş yazmış, iki maçta bir hiç yoktan gerginlik çıkarması normal değil, olmayacak yerde yer kırmızıyı.
Dün Debuaya yaptığına bakınca, toreira nın berkay a kafa göz dalması lazımdı. Adam kalktı yerden oyununa devam etti.
Bence yanlış bir transfer olmuş, bu tip başlangıç yapmış ve tutan transfer hatırlamıyorum.