Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
Renktas yer ismi çok sıkıntılı
ya sen rahat ol
beni orada kırmızı halıyla karşılıyorlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Renktas yer ismi çok sıkıntılı
Sanchez konusunda nelsonculari kızdırma ya gidiyorum benbu konuyu bosaltalım
abdulkerım nelsonu stoper yapmıs yazalım bol bolSanchez konusunda nelsonculari kızdırma ya gidiyorum ben
??
Kerem ve Tete formda ne mecburiyetimiz var zaha için?
Sana güveniyorumya sen rahat ol
beni orada kırmızı halıyla karşılıyorlar
bu adama kaymak gibi zemin verecen oynayacakKnk, form tutması için ne yapalım o zaman ? İlk 11 oynasın demiyorum ama en azından 30-45 süre alsin
Kopenhag macinda asist yapti yaDaha hareketli olmalı, şimdilik ağır çekimde gibi, muhtemelen kendisine henüz güvenmiyor, kırılma için gol asist lazım.
Gerek yok takımı bozmayaKnk, form tutması için ne yapalım o zaman ? İlk 11 oynasın demiyorum ama en azından 30-45 süre alsin
Kazanamadığımız maç olduğu için çok etkilemeyebilir. Bir de o golde yüksek pay Tete’ninKopenhag macinda asist yapti ya
ulan konuyu yiğit karagöz gibi esir almışsın boşaltalım diyonbu konuyu bosaltalım

ben cıkıyom arkamdan konusmayın diyeulan konuyu yiğit karagöz gibi esir almışsın boşaltalım diyon![]()
bütün konuları kitle bi muslera açık kalsınben cıkıyom arkamdan konusmayın diye
Ama iyi sevindi golden sonra. Istanbul macinda oynarsa atar insallah diyelimKazanamadığımız maç olduğu için çok etkilemeyebilir. Bir de o golde yüksek pay Tete’nin
3 ayNet sekilde hazir degil. Sanki 1 hafta erken oynattik gibi.