#14 Wilfried Zaha

Geçen sene takımı küme düşmesin diye sakat sakat oynamış son haftalarda .Ondan dolayı o sakatlık kötüye gitmiş.Sakatlık sebepli hazır olamama durumu mevcut olmuş

nerde bu zaha... arada dünyalar kadar fark var ins toparlar

icardi'nin ilk maclari gibi hali, onun gibi yükselise gecer ins

patlayıcı gücünü göremedinmi harbi

herifin saliseyle çalım atması çok müthiş yauv
Patlayici gücle kastim, adami calimlama olayi degil, onu yürüyerek de yapar, benim demek istedim, bizim eski keita gibi, oda önünde rakibi olunca topla yürür ondan sonra birden bire cok süratlenip cizgiye inerdi. Sanki Zahada bu eski Videolarinda yapiyordu. Onu simdilik göremedim.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Topu feyk gösterip rakibin yanından atıyor, sıyrılıp gitmek niyetinde ama gidemediği için rakiple didişme durumunda kalıp topu kaptırıyor filan. Acele etmemek lazım, bu haliyle fazla süre alması kendisi için de iyi olmaz...

Fiziksel olarak çok kötü yaw resmen ayakları gitmiyor .. Zaten bu herifin topculugunu kimsenin tartisacagini düşünmüyorum biraz daha bekleyeceğiz mecbur

En azindan kendisi de farkinda

Bu olumlu

Bu macta da diger maclara göre takima daha yakin ve uyumlu buldum

Sanirim

Patlayici gücle kastim, adami calimlama olayi degil, onu yürüyerek de yapar, benim demek istedim, bizim eski keita gibi, oda önünde rakibi olunca topla yürür ondan sonra birden bire cok süratlenip cizgiye inerdi. Sanki Zahada bu eski Videolarinda yapiyordu. Onu simdilik göremedim.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bende onu kastediyorum zaten

o patlayıcı gücü ile çalımlıyor
fizik kalitesi yetersiz olduğu için senin dediğin alıp gitme işi zor
onu anca 1 ay sonra görürüz
patlayıcı gücü şuanlık sekanslı
ama var olmasa o çalımları yapamaz
bi iki pozisyonda maymun etti

En az bir ay daha sureye ihtiyaci var. Sakat gelmis. Insallah tamamen duzelmistir, tek eksigi fizik kondusyondur. Takimin Ziyech’le beraber en yetenekli adami. Katki verecektir.

prangalarından kurtulmaga baslamis

fevkalade bir performansın arefesinde..

Son düzenleme:
bu gidişle aralık ayında falan hazır olacak galiba. kendine has çalımlarını attığında bile devamında denge kuramayıp düşmekli oluyor. nasıl olacak bu işler be zaha?

Haftada 3 gün en az 30 dk HIIT yapmali. Yoksa isimiz is. Bu adami calistirmamiz lazim. Guzel kontrat yapip Istanbul'un keyfini yasiyor. Bir zahmet özet hoca ile beraber günlük antreman disinda herkesten erken kalkip calissin. Yoksa bu taraftar 3-4 haftaya tam tersine döner.

2 ay oldu geleli, 2 ay icinde bir pro futbolcu 2 mac oynayacak kadar hazirlanabilir. Hadi 1 ay sakatlik ile ugrasti diyelim, son 1 ayda kondisyon olarak zayif olmanin hic aciklamasi yok.

Bence bu dedigimi de yapacak bir topcu, ama ne olur ne olmaz bunu taraftara sosyal medya uzerinden aciklanmali ve videolar ile gosterilmeli. Yoksa uzerinden cok propaganda yapacak kisi ve kurulus var, buna izin vermemeliyiz.

Aslında Zaha uçaktan indiğinde de ilk maça anlamsız şekilde oyuna dahil edildiğinde de sakattı. Okan hoca taraftara şirin gözükeceğim diye adamın sakatlık sürecini uzattı. Ligin ilk yarısı bitmeden kendi formuna kavuşur.

Ne hazırlıkmış arkadaş ya.. Topuğuyla plase atıyor, bacağının arasından top geçip taça gidiyor, böyle koordinasyon eksikliği yaratan bir sakatlık ben görmedim çaprazımı koptu bu adamın nedir yani.. Olumsuz birşey yazmak istemiyorum ama devre arası küme düşme hattındaki bir Premier Lig ekibine geri gidecek gibi bir hali var. Umarım bu anlam vermesi güç hali 3-5 maç oynayınca bir anda düzelir, Zaha videolarında fırtına gibi olan adama dönüşür ne diyelim. Bu transformasyonu merakla bekliyorum..

Geri
Üst Alt