#14 Wilfried Zaha

Biraz net olun ya

Zaha’dan bir bok olmaz yazın açık açık da görelim olacak mı olmayacak mı

Bir güruh var mevcutların haterı diğeri var yeni gelenler oynamadan bok atıp duruyor

Taraftar mı ne belli değil

O armayı taşıyan herkesi destekleyeceksiniz taraftarsınız siz
Tete içinde aynısını yaziyolardi. Şimdi Tetesiz oyun dusunemiyolar. Bu Adam hazır değil henüz bunu görememek için kör olmak lazım. Fazla değil iki hafta sonra şu konuda bak boklayanlar neler yazicak bu forumda gördüğüm hiç degismeyen yazılmamış bir kuraldır :) Birinin eksiklerini söylemek eleştirmek kötü değildir. Ama Zahayi çöp ilan etmek için cidden insanın kafayı yemesi lazım. Hicbirsey yapamiyosa insan telefon var açıp iki eski maçını izleseler elimizde nasıl bir oyuncu olduğunu görecekler. Tek başına City arsenal ile mücadele eden bir oyuncu almisiz. Adam hazır değil diye çöp ilan edildi. Komik mi trajikomik mi bilmiyorum. Geçen sene icardi içinde aynısını yaptılar itiraz ettim bir kac kişi yüzünden konudan banlandim xD Şimdi insanlar icardiye tapiyo. Neyse.. İki hafta sonra burada dediğim olayı gerçekleşecek zaten.

3-4 tane peş peşe 90 dakika oynamadan asla hüküm verilmeyecek bir oyuncu. Sezon çok uzun, biz ne topçular gördük Ağustos, Eylül, Ekim ayında şovlar yapıp Nisan ve Mayıs aylarında tüyen.

Mart, Nisan ve Mayıs aylarında tam randuman oynaması bile yeterli bizim için çünkü o bölgemiz epey zengin.

20230924_131509.webp

Agresif bir oyuncu oldugu zaten bilinen bir durum,premier lig de sorun yasamadigi rakip topcu yoktu bunlara yeni takim arkadasi sanchez de dahil

Bu yüzden dubois ile olan mevzu pek sasirtmadi

Rakip takim taraftarlari icin antipatik gelebilir ama bizim desteklememiz gerekiyor

Cünkü yavas yavas form durumu yükseliyor her gecen gün daha tehlikeli olmaya baslayacak

Büyük ihtimal manchester deplasmaninda ulan ne topcu almisiz harika bir performans diyeceksiniz

Biraz sabir edin

Önünde İcardi kendini uygun pozisyona almışken neden Kereme verdiğini çözemedim.

Beğenmedim hiç. Ayakta zor duruyor gibi bir hali var şutu da çok kötüydü. Kerem'i kesecek durumda değil

biraz sabır gerekiyor sadece. özgüvenini aldığı an yıkar ortalığı. yıllardır bir takımda kendini kanıtladı fakat burası farklı bir camia. kendini kanıtlamak istiyor

Ikide bir keremle kiyaslamayin yav. Bu hem zahaya hem de kereme haksizlik.

Zaha keremden en az 5 gömlek iyi topcudur. Hayatinda premier league izlememis kisiler bilmez tabi. Ritmini buldukca ortaligi yikacaktir. Ozaman burda su an kendisine bok atanlar ne diyecek görecegiz. Kerem nerde oynar bilmem ama sol kanat zahanindir.

Son düzenleme:
gerçek galatasaraylılar bilir ki formunun zirvesindeyken kadıköyde fener’i perişan edecektir.

Geri
Üst Alt