#14 Wilfried Zaha

Hakemlerim azılı GS düşmanı olduğu sözlü, yazılı ve görsel olarak kendisine anlatılmalı. Böyle aşırı agresif hareketlerle bazılarının ekmeğine yağ sürer mesela dün hakem Meler olsaydı sarı vermişti.

Evet, Leo'ya el uzatmamasi garip. Harbi neden oyle yapti, adamla 2 ay antreman yaptin arkadas yanyana. Uzerine orda sana mudahale fln da etmedi, biraz formadan cekti. Sonra da kusura bakma derken trip atiyorsun.

Orda bir iki kez tamamdir sorun yok isareti yapti kafasi ile, ama bunlara dikkat et kocum. Zaten oynayamiyorsun, zaten hazir degilsin uzerine antipatik olursan isimiz is..

Biraz net olun ya

Zaha’dan bir bok olmaz yazın açık açık da görelim olacak mı olmayacak mı

Bir güruh var mevcutların haterı diğeri var yeni gelenler oynamadan bok atıp duruyor

Taraftar mı ne belli değil

O armayı taşıyan herkesi destekleyeceksiniz taraftarsınız siz

Saçlarının stilini değiştirse hal olur
Artik nasil bir sakatlik gecirdiyse vucudunun kontrolunu falan kaybetmis. Cok ilginc. Ligin icinden gecer diyordum ama durum su an onu gostermiyor. Insallah gercek Zaha’yi yakinda goruruz yoksa bu transfer cok kotu patlar. O maasla hicbir yere satamayiz. Bizden emekli olur futbolu birakir.

Faydalı olur olmaz su an bu konuda yorum yapamıyorum.
Ama burada ilk geldiğnden beri inanılmaz abartılı yorumlar var.
hazır olmama durumu falanda bahane..Evet tam hazır olmayabilir ama buda cok abartılıyor.

fizik olarak hazir olmadigi icin kafasindakileri gerceklestiremiyor , fizik olarak bi hazir oldugunda ligi donunda salliyacagindan suphem yok

Bu adamın sorunu sadece fizik değil arkadaşlar, mental sorunu da var.

Yukarda pek çok forumdaş yazmış, iki maçta bir hiç yoktan gerginlik çıkarması normal değil, olmayacak yerde yer kırmızıyı.

Dün Debuaya yaptığına bakınca, toreira nın berkay a kafa göz dalması lazımdı. Adam kalktı yerden oyununa devam etti.

Bence yanlış bir transfer olmuş, bu tip başlangıç yapmış ve tutan transfer hatırlamıyorum.

Bu adamın sorunu sadece fizik değil arkadaşlar, mental sorunu da var.

Yukarda pek çok forumdaş yazmış, iki maçta bir hiç yoktan gerginlik çıkarması normal değil, olmayacak yerde yer kırmızıyı.

Dün Debuaya yaptığına bakınca, toreira nın berkay a kafa göz dalması lazımdı. Adam kalktı yerden oyununa devam etti.

Bence yanlış bir transfer olmuş, bu tip başlangıç yapmış ve tutan transfer hatırlamıyorum.
Torreira Berkay konusunda %100 haklısın.Berkay'a azda olsa sevgimiz vardı ama kasti geliyor resmen .
Transferi konusuna gelince açıkçası şuan için katılmamak elde değil.Fayda oranı 0 .Hemde koca bir sıfır ama umalımki bukadar cafcafa değer olsun.Birkaç gol atarsa kendine gelir diye düşünüyorum ama zaman alacak gibi duruyor.

Geri
Üst Alt