#14 Wilfried Zaha

Takimda kafasi çalişan ender oyunculardan cevresi ayak uydurabilirse cok işimize yarar

Bence topla gereksiz işler peşinde koşmaması, topu olumlu kullanması, geriye gelerek yardım etmesi sorumluluk sahibi olduğunu gösteriyor. Uzun süre sakatlıktan sonra yeterince güçlü olamazsın ve tedirginlik yaşarsın. Bu tip oyunculardan daha fazla sorumluluk beklenir ama maçın gidişatına göre kendini bilerek gayet ciddi oynadı. Zamanla daha fazla sorumluluk alacaktır.

3-4 sene wakaeme'nin domine ettiği 1 ligimiz olduğunu düşünürsek ağır çekimde de olsa maça zaha'yla başlayıp kalitesiyle hızlandırılmış şekilde hazırlamak daha iyi bir seçenek olabilir esasında.

hiçbir şey üretemezsek veya pili biterse de kerem'i tekrar sola atıp yerine mertens veya ziyech alırız oyuna.

Gücü yerine geldiğinde bayıltan calimlara baslayacaktir oyuna girdikten sonra dikine verdiği paslarin hepsi çok iyidi ...

Kendisinden inisiyatif alıp liderlik yapmasını beklediğimiz için şuana kadar beklentinin epey altında. İnşallah toparlar.

gördüğü ara paslar çok netti - belkide oynadığımız oyun dahilinde göze en hoş gelen işlerdi bu akşam ama bireysel olarakta topla adam eksiltmesini izlemek istemekteyim artık ufak ufak

ama bunun içinde birazda bizim ileride yalancı koşu - üstüne adam çeklme gibi şeyler yapılıp boşluk yaratılacak ki zaha gibi adam burayı kullansın - oda yok henüz

F6-ucDAXEAAjah5

Bugünkü oyununa biraz daha dinamizm katar kanattan akmaya başlarsa daha iyi olur
Fazla durağan oluyor böyle

Herhalde ayranı fazla kaçırdı

Veteranlar maçında ki yancı futbolcular gibi takılıyorsun kendine gel yav

Kerem ile aynı anda sahada nasıl olacaklar işin içinden çıkamıyorum. Hocanın da çıkabileceğini sanmıyorum, bakalım.

Kerem ile aynı anda sahada nasıl olacaklar işin içinden çıkamıyorum. Hocanın da çıkabileceğini sanmıyorum, bakalım.
Kerem 10 no oynayacak bence oynaması gereken yerde orası gole de yakın bir oyuncu sahte koşularda atıyor sol kanattan daha verimli olabilir en azından daha serbest oynaması performansını arttırabilir.

Geri
Üst Alt