#14 Wilfried Zaha

Feghouli'nin emekliliği kafaya koyduğu zamanlar gibi oynuyor. İkili mücadelelerle rakibi dövüp driblingle uçmasını beklediğin adam yürüyerek oynayınca da büyük hayalkırıklığı oluyor.

senelik 2-3 milyon euro alsa kimse bir şey demez ama senelik neredeyse 8-9 milyon euro verdiğin adam 3 aydır oynamayıp hazır hale gelmesi de daha 2-3 ayı bulacaksa insan biraz tedirgin oluyor. işin iyi yanı uyum sağlamasa bile EPL de hala piyasası var sene sonu kontratını karşılıklı fesih edip yollayabilirsin. tek beklentim devre arasına kadar kas/adele sakatlığı yaşamaması. sağlam olursa ligin ikinci yarısı çok etkisi olur.

aspor da attığı gollerden kolaj paylaşıyorlar reklamlara giderken. ulan o golleri atan adam gerçekten bu adam mı diye soruyorsun kendi kendine.

Sanki tüm takım yardırıyor zahaa kötü yav.. boey lucas dışında herkes konu mankeni gibi takılıyor işte.. tamamen tecrübe taraftar bireysel yetenekle tutunduk yukarı. Kimse kendini kandırmasın ne oynadğımız belii değil. İyi olacakmıyız bence tempo olarak iyi olacağız bu takım yarıştan kopmaz ama oyun için çk ümidim yok açıksası.

manchester maçında büyük ihtimalle 11 başlar o maçta inş. gerçek zahayı görürürüz.

Takımın en hazır olmayan oyuncularından biri olmasına rağmen kalitesini o kadar belli ediyor ki. Eğer hazır hale gelebilirse farklı seviye.

Zaha: "Bakin bana, havada asili kaldim"

20230927_140749.jpg

bi sonraki mac asist veyahut gol yapmaz ise basarısız olarak görecegim

Kendisini hep hayvani kanat olarak görüyordum çünkü en fazla 3 kere izlemisimdir ama dün attığı ölçülü paslar mertensin yerinde de oynar mı acaba dedirtti

iyiye gidecektir kaliteli bir eleman aldigi süre cogaliyor. ankaragücü macinda ikinci yari görürüz bence

Geri
Üst Alt