#14 Wilfried Zaha

Bizim sol taraf profili hem bek hem kanat olarak full ofansif. Bu adamlardan defans yapmalarını istiyoruz. Performansları haricinde bu da onların bazı özelliklerini uygulamalarını engelliyor. Zahanın şuan görüntüsünün üzerinde hızı aslında.
ya zahanin fisek gibi olmasini beklemiyorum antrenmansizda olsa belli bir hiza cikabiliyor olmasi gerekir. sadece kendi duzeyine yaklassa yeter farkli turde meziyetleri olan bir sporcu. ama suan cok uzak gorunuyor.

SM-M526BR cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Oynamak için kuduruyor

Screenshot_20230929-201303_Instagram.webp

adale ve bağlara detaylı olarak bakılıp alınıyor sonucta oyuncular. bir sorun çıkacağını düşünmek istemem ama ısrarla koşmak istemiyor.

Geçen seneki icardi etkisini yapacak 2 xfaktör futbolcumuz dan birisi ziyech ile beraber. Üstelik bu sefer icardi nin kendisi de var.

2. forvet olarak İcardi'nin yanına monte etmezse sıkıntı yaşarız en azından tam form tutana kadar. Kenarda topu almak istediği yerler çok komik, takımı kördüğüm yapıyor, akışı kesiyor. Kerem'i soldan Messi gelse almam.

Sanki tüm takım yardırıyor zahaa kötü yav.. boey lucas dışında herkes konu mankeni gibi takılıyor işte.. tamamen tecrübe taraftar bireysel yetenekle tutunduk yukarı. Kimse kendini kandırmasın ne oynadğımız belii değil. İyi olacakmıyız bence tempo olarak iyi olacağız bu takım yarıştan kopmaz ama oyun için çk ümidim yok açıksası.

Maalesef dogru ve daraliyorum dusundukce.. Tamam CL macinda ilk 30dk cok iyiydik ancak bu hem rakip hemde olaganustu yaptigimiz presden oturu ve surdurulebilir olmadigini da 40-60 arasi gorduk.

Adma hazirsa ve istekliyse 11 baslamadli bence de. Kerem'de klubuden girer duruma gore hatta dinlenir adam milli maclarda da oynuyor. Endisem, Zaha - Angelinho kanati.

Adma hazirsa ve istekliyse 11 baslamadli bence de. Kerem'de klubuden girer duruma gore hatta dinlenir adam milli maclarda da oynuyor. Endisem, Zaha - Angelinho kanati.
Bence tam tersi olacak Zaha varken Angelino'dan baya verim alabiliriz özellikle Zaha dar alanda dahi 2-3 kişi bassa topu tutup Angelino'ya aktarabilir birlikte daha başarılı olacaklar diye düşünüyorum. Yarın Kerem'de oynamalı Ankaragücü'nün defans hattı aşırı ağır ve aralara sızmaya çare bulamıyorlar ilk 45 dakika maçı bitirip rotasyona alabiliriz.

Geri
Üst Alt