#14 Wilfried Zaha

Kendisi Palace düşmesin diye fedakarlık yaptı başkası olsa aidiyet hissetmeyen oyuncu sakatken sorumluluk almak istemez. O da işte sakatlığını tekrarladı anca geç olsun güç olmasın. :asd:

Oyle Umut da sorun iste birden fazla oyuncuda benzer problemin olmasi, maalesef. Neyse toparliyor artik, Man U. macinda, oyunu kendi bolgemizde kabul edecegimiz gibi yani bir nevi CP gibi oynayacagiz, o sahayada cok cok cok alisik bir oyuncu hem lig hemde Man U. eski oyuncusu. Cok iyi biliyor bu takimi ve atmosferi. Kendisini bu seviyede gosterecegi bir mac, bakalim bize nasil bir seviyede oyun izlettirecek.

Oyle Umut da sorun iste birden fazla oyuncuda benzer problemin olmasi, maalesef. Neyse toparliyor artik, Man U. macinda, oyunu kendi bolgemizde kabul edecegimiz gibi yani bir nevi CP gibi oynayacagiz, o sahayada cok cok cok alisik bir oyuncu hem lig hemde Man U. eski oyuncusu. Cok iyi biliyor bu takimi ve atmosferi. Kendisini bu seviyede gosterecegi bir mac, bakalim bize nasil bir seviyede oyun izlettirecek.
Zaha Manchester'ı kudurtur o kadar diyim Manchester'dan intikam istiyor.

Zaha Manchester'ı kudurtur o kadar diyim Manchester'dan intikam istiyor.

Aynen zaten belalisi bunlarin bir de City'nin :). Bu atmosferi cok cok iyi biliyor o nedenle en buyuk kozumuz bir de dedigim gibi, saldiran degil bekleyen/pres yapan/top takip eden biz olacagiz. Yanisi alan bulacagiz, kontra deneyecegiz. Alisik oldugu oyun Zaha'nin.

original-3450627-3.jpg

Takımını en iyi oyuncularına göre dizersin

Icardi Zaha Torreira Ziyech

Zaha solda oynamayı seviyor. Ziyech sağda oynamayı seviyor. Ziyech'in fiziksel durumu soru işareti olmaya devam ederse oraya Tete, Kerem, Barış birilerini koyarsın işte. Torreira üçlünün ortasında oynamayı seviyor. Icardi tek santrfor oynamayı seviyor

4-3-3 istiyoruz artık yeter. Takım bağırıyor 4-3-3 diye

E iyisi mi Kerem' i çekip vuralım o zaman!..Etmeyin yahu, halihazırda takımın hücum gücünün en az 1/3 ü bu çocuk. Rakip takım için en tahmin edilemez oyuncu olması cabası...

Oynamasın demiyorum ki, solda oynasın işte, zaha da icardinin arkasında oynasin

Takımını en iyi oyuncularına göre dizersin

Icardi Zaha Torreira Ziyech

Zaha solda oynamayı seviyor. Ziyech sağda oynamayı seviyor. Ziyech'in fiziksel durumu soru işareti olmaya devam ederse oraya Tete, Kerem, Barış birilerini koyarsın işte. Torreira üçlünün ortasında oynamayı seviyor. Icardi tek santrfor oynamayı seviyor

4-3-3 istiyoruz artık yeter. Takım bağırıyor 4-3-3 diye
4-3-3'ün de belli zaafları var ama. Önde presi ve alan paylaşımını sekteye uğratıyor. Onu da istemiyor Okan Buruk.

4-3-3'ün de belli zaafları var ama. Önde presi ve alan paylaşımını sekteye uğratıyor. Onu da istemiyor Okan Buruk.
Dizilişten ziyade anlayış mühim, her anlayışın da zaafları vardır. Çok az takım çok az maçta ulan bu adamlar kusursuz dedirtir. 4-2-3-1'le iyi oyun mümkün bence ancak eldekilerin en iyileri 4-3-3'ü çağırıyor

Taş gibi. Daha ritim tutmadı ayrıca

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zaha safkan kenar adami yaw. Kerem Topkaybıoğlunu oynatacağız diye çorba yapmaya gerek yok. Kerem yedek olup arada sırada Kingahayı dinlendirecek ve butun sorunlar çözülecek.

Tüm oyuncular bizim değerimiz , hele hele sınır varken yerli oyuncuları pamuklara sarmak gerek ayrıca çok cüzi ücretlere oynuyorlar.
Maraton uzun kadroda değişimler de olacaktır ama değişmeyen yegane şey Keremle en iyi oynayan bek Kazımcan onunda ne kadar oynadığı meçhul. Kerem bekini öldüren bir kanat oyuncusu.

Zaha sağlıklı oldukça artık sol tarafa Angelino-Zaha yazılmalı.
Kerem'de kafayı topladıkça başka mevkilere de adapte olacak güçte.

Oynamasın demiyorum ki, solda oynasın işte, zaha da icardinin arkasında oynasin
Başta ben de öyle düşünüyordum ama Zaha orda olmaz gibi geldiği için vazgeçtim. Fiziken tam hazır olmadığını kendisi de söylüyorken kanadını tamamen kapatabilmesine hem şaşırdım, hem de çok sevindim. Hazır olduğunda daha güçlü takımlara karşı da bunu yapabileceğinden eminim. Kerem de sağ kanatta Zaha' nın sol kanatta oynadığı gibi oynamaya çalışırsa mesele çözülür diye umuyorum. Kapasite var, mental yönden kendisini hazırlasın yetecektir...İcardi' nin arkasında Mertens veya Ziyech oynar; bana kalsa direkt 4-3-3 olmalı zaten...

Dizilişten ziyade anlayış mühim, her anlayışın da zaafları vardır. Çok az takım çok az maçta ulan bu adamlar kusursuz dedirtir. 4-2-3-1'le iyi oyun mümkün bence ancak eldekilerin en iyileri 4-3-3'ü çağırıyor
Mesele çağırmak değil kadro uygunluğu. Ben de ŞL maçlarını 4-3-3 düşünüyorum ancak önde pres oynayan takıma uymuyor 4-3-3. Bu sezon da denedik hep rakibe yaradı. Daha rahat çıktılar geriden. Orhan Uluca bu durumu defalarca anlattı.

Tivitlerin altına 850 tane kelime yazıp görüntülenme almaya çalışmaktan daha ezikce cok az sey gördüm.

Mesele çağırmak değil kadro uygunluğu. Ben de ŞL maçlarını 4-3-3 düşünüyorum ancak önde pres oynayan takıma uymuyor 4-3-3. Bu sezon da denedik hep rakibe yaradı. Daha rahat çıktılar geriden. Orhan Uluca bu durumu defalarca anlattı.
Hatırlayamadım, hangi maçlarda denedik?..

Geri
Üst Alt