#14 Wilfried Zaha

Dizilişten ziyade anlayış mühim, her anlayışın da zaafları vardır. Çok az takım çok az maçta ulan bu adamlar kusursuz dedirtir. 4-2-3-1'le iyi oyun mümkün bence ancak eldekilerin en iyileri 4-3-3'ü çağırıyor
Recetemiz

Zaha-Icardi-Ziyaş
KeremD-Kaan-Toreyra
Angelino-Apo-Davudson-Boey

Dombele form tutarsa biraz daha kafa yorulabilinir.

Mesele çağırmak değil kadro uygunluğu. Ben de ŞL maçlarını 4-3-3 düşünüyorum ancak önde pres oynayan takıma uymuyor 4-3-3. Bu sezon da denedik hep rakibe yaradı. Daha rahat çıktılar geriden. Orhan Uluca bu durumu defalarca anlattı.
Orhan Uluca ne anlattı bilmiyorum ama dünyanın en iyi önde baskı yapan takımlarının tamamı top rakipteyken 4-3-3 şeklinde diziliyor sahaya. City - Arsenal - Liverpool en bariz örnekler

Molde ve Başakşehir.
Molde maçlarında Mertens 60 ve 70 dk sahada kaldı; Mertens ile hangi 4-3-3?..O maçların sonraki bölümlerinde iyiydi zaten takım ve maçları kopardı...

BŞ maçı saçma sapan bir şeydi; yeni bir 7-0 olacak maç başka bir hale döndü. Olumlu ya da olumsuz kıstas alınabilecek bir maç değil...

Ayak içi olan fotosu gerçek mi yav? Türkiye'de çoğu topçu ayagini o kadar cevirsin direk ayağı kırılır çok inanilmazdi

Orhan Uluca ne anlattı bilmiyorum ama dünyanın en iyi önde baskı yapan takımlarının tamamı top rakipteyken 4-3-3 şeklinde diziliyor sahaya. City - Arsenal - Liverpool en bariz örnekler
Yav onlar dizilsin ne yapalım. Biz de 2-3-5 diziliyoruz top bizdeyken. Mesele bizdeki oyuncuların bir oyun ezberi ve tiplemesi olması. Mertens'i nereye koyarsan koy benzer alanları işleyerek oynuyor. Keza Kerem de öyle.

4-3-3 oynadığımızda rakip sahaya 5 adamla girebildiğimiz gün Okan Buruk da bunu dener ve oynar. Ama daha göstermedi takım bunu. İdmanları yapan o.

bize şampiyonluğu getir zahanda yumurta kıralım

Molde maçlarında Mertens 60 ve 70 dk sahada kaldı; Mertens ile hangi 4-3-3?..O maçların sonraki bölümlerinde iyiydi zaten takım ve maçları kopardı...

BŞ maçı saçma sapan bir şeydi; yeni bir 7-0 olacak maç başka bir hale döndü. Olumlu ya da olumsuz kıstas alınabilecek bir maç değil...
Bütün mesele oyun anlayışı ve alan paylaşımı uyumsuzluğu. Şu konuya biraz kafa yoralım derim.

Yav onlar dizilsin ne yapalım. Biz de 2-3-5 diziliyoruz top bizdeyken. Mesele bizdeki oyuncuların bir oyun ezberi ve tiplemesi olması. Mertens'i nereye koyarsan koy benzer alanları işleyerek oynuyor. Keza Kerem de öyle.

4-3-3 oynadığımızda rakip sahaya 5 adamla girebildiğimiz gün Okan Buruk da bunu dener ve oynar. Ama daha göstermedi takım bunu. İdmanları yapan o.
Top bizdeyken 3-2-4-1 olmamız lazım aslında ama o bambaşka bir mesele

İdmanları yapan o, elbette bir bildiği vardır yaklaşımını hep saçma bulmuşumdur

Bu adam bizim (taraftar) için geldi yav, tek yapmamız gereken kucak açmak. Sabredelim, güvenelim dedik.. bunlar daha fragman

Bütün mesele oyun anlayışı ve alan paylaşımı uyumsuzluğu. Şu konuya biraz kafa yoralım derim.
Bu konuda uyumsuzluk yaşayan bir takım ön alan baskısı ile oynamaya kalkmamalı zaten!..Her takım rakip kaleci ve stoperlere deli gibi pres yaparak oynamak zorunda değil; 30 dk da pilin bitecekse hiç girme o işe...

Top bizdeyken 3-2-4-1 olmamız lazım aslında ama o bambaşka bir mesele

İdmanları yapan o, elbette bir bildiği vardır yaklaşımını hep saçma bulmuşumdur

Zaha ve ziyech oynamaya başladığı zaman zaten mecburen 4-3-3 oynayacağız bence, bu adamlara amele gibi git gel yaptırmamak lazım, vecino iyiymiş ya 😂 keşke olsaydı

Zaha ve ziyech oynamaya başladığı zaman zaten mecburen 4-3-3 oynayacağız bence, bu adamlara amele gibi git gel yaptırmamak lazım, vecino iyiymiş ya 😂 keşke olsaydı
O gece herkes histerik şekilde sağa sola saldırırken iyi transfer olacağını söylemiştik

Esas çare bu sene bir şekilde şampiyon olup sınırı kaldırtmak sonra da süper kaliteli iki orta saha almak (Ndombele tutarsa bunlardan biri olabilir)

œbahçe ve uyduları bu adamın sakatlanması için vur emri almışlardır ilk hafta gökhan sazdağı denen itin yaptıkları ortada medyadaki cimbomluları desteğe çağırıyorum bu konu gündeme getirilmeli böyle ligimizin üstünde bir oyuncuyu korumanın önemi defaatle anlatılmalıdır

form tuttuğunda lige uygulayacağı tarife -->
t1584.gif

Gol atmasa da olurdu. Umduğumuz Zaha' nın fragmanını vermiş olması bile keyfimi yerine getirdi bugün...

Herif öyle topu ayanda tutuyor ki sanki yapışmış bide çok atletik yapısı var. En az 15 gol atar.

zaten iki üç haftaya bu takım tam oturur, ve o zaman 4-0 galibiyetler kolay gelir

Maçı izleyemedim dün ama maç özetinin yüzde 80'inde falan hep başrolde kendisi var, tüm hücumlarda etkili olmuş gözüküyor, attığı gol zaten efsane. Şayet özetler yanıltmıyorsa bundan sonra formayı vermemesi lazım.

SM-S911B cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt