#14 Wilfried Zaha

Bu adam bir macta buyuk patlama yapacak da, hangi mac oldugunu tahmin edemiyorum. Sonrasinda hicbir macta yedege cekilmeyecek.

daha bunun afrika kupasi var

anca seneye bir seyler yapar

1698523499007.webp

sorun ne bilmiyorum fakat iyi oynamadığı bir gerçek. Kendisine ihtiyacımız var umarım bu kötü oynadığı son maç olur

Birşey eksik birşey eksik, ya arkadaş geçen sene Premier Ligde döktüren adamdın ne oldu sana anlamadım? Düşüşte biri de değildin geldin diyeceğim anlam veremiyorum oyun tarzına bazan ilginç umarım düzelir

belirli bir kalite var ama sahaya yansıtamıyor

icardinin destek olması lazım biraz.

Alışacak ve toparlayacaktır

Sami Yen'de oynanan veya büyük maçlarda daha faydalı olacak sanki. Ne kadar doğru bir düşünce bilemem tabi ama maç seçebilir gibi geliyor bana. Zemin, stat leş olunca oynamaz gibi bu arkadaş.

Büyük maçlarda kendisine çok güveniyorum. Herif ciddi kalite, abuk bir şekilde her an skor değiştirebilecek bir adam

Yüz ifadesinden kendisi de durumundan memnun değil. Problemi herneyse çözecektir bence. Bu sene için kendisinin bir an önce toparlanmasına ihtiyacımız var. Bu adam tek başına maç alabilecek kapasitede biri. Aynı şey ziyeh içinde geçerli. Biraz daha sabır gösterip destek vermeliyiz

hayal kırıklığı yaratmaya devam ediyor. umut etmekten yorulduk.

Uçup kaçmasını beklediğimiz adamların saç kurutma makinası gibi oynamalarını izlemek yordu.

Geri
Üst Alt