- 1 Ağustos 2014
- 63.848
- 75.052
- 4.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Hırslı adamdan zarar gelmez el kol yapmayıp salmış olsa zarar gelirdi demek ki halen fazlasını istiyor.Eline koluna laf edenler vardı da kaç yıl Burak Yılmaz'ı izledik arkadaş, onun elini kolunu gördükten sonra Zaha her el kol yaptığında huzur buluyorum![]()

İstesin istesin, durmasın. Vurduğu gol olsun, kaçanı da Icardi tamamlasın. Adam geldiğinden beri siyah kramponlarla takılıyordu, ayağında bot varmış gibi koşsa bile koştuğu hissedilmiyordu. Kramponları değiştirdi şaha kalktıHırslı adamdan zarar gelmez el kol yapmayıp salmış olsa zarar gelirdi demek ki halen fazlasını istiyor.![]()

Zaha-Ziyech-Kerem-Icardi bu 4'lü biraz daha yan yana oynasın acayip goller görecez diye tahmin ediyorum. O uyum yakalandığı an bu 4'lü rakibe kabus gibi çöker.İstesin istesin, durmasın. Vurduğu gol olsun, kaçanı da Icardi tamamlasın. Adam geldiğinden beri siyah kramponlarla takılıyordu, ayağında bot varmış gibi koşsa bile koştuğu hissedilmiyordu. Kramponları değiştirdi şaha kalktı![]()

Hepsini kazanacağız biraz zaman lazım oyun ezberi oturunca herkes rahatlar.Seni kazanacağız derken keremi kaybediyoruz...
Yaprak döker bir yanimiz , bir yanimiz bahar bahce..
Bu maç %50 ile oynadı geliyor yavaş yavaşDaha ne yapsin yav. Show yapmis iste. Asistleri degerlendirilse 2 gol 1-2 asist yapmis olacakti
Top oyna ula zurna herif
Öyle olmasını bekliyorum da her koşu gösterenin önüne 50 metreden pas atmayı bırakmamız gerekiyor, bunu da çözersek zaten sete döndüğümüzde bir şekilde golü bulabiliriz, bekleri daha verimli kullanabiliriz. Dediğin gibi oyun ezberi oturup takım uyum yakaladıkça keyif vermeye başlayacak.Zaha-Ziyech-Kerem-Icardi bu 4'lü biraz daha yan yana oynasın acayip goller görecez diye tahmin ediyorum. O uyum yakalandığı an bu 4'lü rakibe kabus gibi çöker.![]()
Bu akşam çok iyiydi boşa kimse bok atmasin
Jagermeister dikip foruma girmek yasakIVORIAN STAR WILFRIED ZAHAHAHAHAHHAH
Jagermeister dikip foruma girmek yasak