#14 Wilfried Zaha

Topçu kere topçu valla. Biraz daha sabredelim. Gerçi ne olursa olsun mücadeleye sürekli devam ediyor adam.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Eline koluna laf edenler vardı da kaç yıl Burak Yılmaz'ı izledik arkadaş, onun elini kolunu gördükten sonra Zaha her el kol yaptığında huzur buluyorum :asd:

Hırslı adamdan zarar gelmez el kol yapmayıp salmış olsa zarar gelirdi demek ki halen fazlasını istiyor. :asd:
İstesin istesin, durmasın. Vurduğu gol olsun, kaçanı da Icardi tamamlasın. Adam geldiğinden beri siyah kramponlarla takılıyordu, ayağında bot varmış gibi koşsa bile koştuğu hissedilmiyordu. Kramponları değiştirdi şaha kalktı :asd:

İstesin istesin, durmasın. Vurduğu gol olsun, kaçanı da Icardi tamamlasın. Adam geldiğinden beri siyah kramponlarla takılıyordu, ayağında bot varmış gibi koşsa bile koştuğu hissedilmiyordu. Kramponları değiştirdi şaha kalktı :asd:
Zaha-Ziyech-Kerem-Icardi bu 4'lü biraz daha yan yana oynasın acayip goller görecez diye tahmin ediyorum. O uyum yakalandığı an bu 4'lü rakibe kabus gibi çöker. :asd:

Bu gece Hayri ağabey

sleep-sleeping-time.gif

Zaha-Ziyech-Kerem-Icardi bu 4'lü biraz daha yan yana oynasın acayip goller görecez diye tahmin ediyorum. O uyum yakalandığı an bu 4'lü rakibe kabus gibi çöker. :asd:
Öyle olmasını bekliyorum da her koşu gösterenin önüne 50 metreden pas atmayı bırakmamız gerekiyor, bunu da çözersek zaten sete döndüğümüzde bir şekilde golü bulabiliriz, bekleri daha verimli kullanabiliriz. Dediğin gibi oyun ezberi oturup takım uyum yakaladıkça keyif vermeye başlayacak.

Süre aldigi 11 macta (cl+lig) 4 gol 1 assist ile oynuyor simdilik

Sakatligindan dolayi gec basladi ve kendisinin dedigi gibi uyum süreci de uzun sürebiliyor

Aynisi ziyech icin de gecerli,kaliteleri belli bu oyuncularin gecmiste üst düzey performanslari oldu

O seviye’ye uzak kaldiklari icin geldiler bize ama zaman’la birlikte tekrar ayni seviye’ye cikarma sansimiz var ve Zaha bunun sinyallerini vermeye basladi

Sakatlik olmadigi sürece bundan sonra her gecen gün yükselen bir Zaha izleyecegiz

Uyum sorunu yasadigini tahmin etmiştik ve aşmaya başladı, bu %50 haliyse tam hazır hali bizi orgazm eder diyor ve başlığı terk ediyorum

Geri
Üst Alt