Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Rakun efendi orası seni hiç ilgilendirmez.2 gol atinca bazi arkadaslar ovmeye baslamis. Hani begenmiyordunuz??

Sen tuttuğun takımın hocasının oyununu hiç anlayamamışsın üstat. Bizim değişik bir taktiğe ihtiyacımız yok mevcut oyunu yükseltmeye ihtiyacımız var.Allah adamın yardımcısı olsun.. Gol attığı veya asist yaptığı bütün maçlar kritik maçlardı ancak adama alan yaratacak hiçbir şablon veya sistem halen yok.. Topla buluştuğunda en az 2 kişi marke ediyor ama yardım yok.. İçeriye attığı bir çok kilit pas veya asistleri de bir güzel yiyorlar.. Ben acıyorum Zaha'ya çünkü çok daha iyisini yapabilecekken herif harcanıyor ama buna rağmen yaptıkları ortada..
Millet bekliyor ki tek başına 3-4 kişiyi çalımlasın içeri girsin golü atsın.. Bunu tek başına yapabilen adamın bizde ne işi var.. Bu adama alan yaratacak şablonu kurar yanına sağlam bir 10 numara çekersen ligin içinden geçeceğini ispatladı zaten.. Vurduğu topların hızı minimum 124 km vs.. Çalım yeteneği korkunç.. Kısa pas kalitesi vs.. mükemmel.. Çok kolay pozisyona sokuyor topçuları.. Daha ne olsun..