#14 Wilfried Zaha

iyi ki almışız, fbye gitse bu hakemlerle 50 penaltı kazandırırdı fbye, şikeci anadolu kulüplerine karşı çoktan 10g-10a yapmıştı bile çoktan

Wilfried Zaha. Neden böylesine büyük bir Süperstar, Neden senelerce EPL gibi Futbolun zirvesinde en iyi Sol ve Sağ Kanat oyuncularından biri olduğunu fazlasıyla kanıtlamıştır. İnanılmaz bir gol ve ikinci gol. Ama daha ötesinde Hücuma ve Savunmaya ciddi destek verdi. Her yerdeydi, her santimetredeydi. Sadece Sahanın değil Gökyüzünün en parlak yıldızıydı. Çok şanslıyız. Derbilerde ve UCL de yapacaklarını düşünmek ve bilmek daha haz verici. Parçalı Fil
InCollage_20231104_020155254.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Oynadığında müthiş bir futbolcu. PL nasıl yükselememiş de bize gelmiş, o da ayrı bir mevzu.

Bayern maçında yardırmasını bekliyorum. Açık alan bulacaktır. Tarihi goller atabilir.

Aferin oğlum devam oynaa
Ama hala sprint atamıyor. Bu oğlan böyle değildi , şu sakatlığını bir çözmesi lazım Yener babanın artık

Halı gibi zeminde kendini gösterme vakti. Manchester deplasmanından çok daha fit bir Zaha var artık.

ziyech'ten farklı olarak hayatında ilk defa da bu kadar önde oynayan takımda oynuyor onu da göz önüne almak gerek. hep ekstra savunulan bi adamdı o ayrı mesele ama ayağına her topu aldığında 5 kişiyle markaja uğrayan bi adam olmamıştır. devre arası bi orta saha transferi ve ziyech'in durumuna göre 2. yarı, geçen sezonun son 10-12 haftası gibi daha direkt oyun ve kontra ağırlıklı bi sisteme geçer ve özlenilen zaha'yı daha rahat görürüz belki. şu an verdikleri de az buz değil ama oyuna alışana kadar palace'taki performansına ekmek bandıracağı kesin.

Allah adamın yardımcısı olsun.. Gol attığı veya asist yaptığı bütün maçlar kritik maçlardı ancak adama alan yaratacak hiçbir şablon veya sistem halen yok.. Topla buluştuğunda en az 2 kişi marke ediyor ama yardım yok.. İçeriye attığı bir çok kilit pas veya asistleri de bir güzel yiyorlar.. Ben acıyorum Zaha'ya çünkü çok daha iyisini yapabilecekken herif harcanıyor ama buna rağmen yaptıkları ortada..

Millet bekliyor ki tek başına 3-4 kişiyi çalımlasın içeri girsin golü atsın.. Bunu tek başına yapabilen adamın bizde ne işi var.. Bu adama alan yaratacak şablonu kurar yanına sağlam bir 10 numara çekersen ligin içinden geçeceğini ispatladı zaten.. Vurduğu topların hızı minimum 124 km vs.. Çalım yeteneği korkunç.. Kısa pas kalitesi vs.. mükemmel.. Çok kolay pozisyona sokuyor topçuları.. Daha ne olsun..

Allah adamın yardımcısı olsun.. Gol attığı veya asist yaptığı bütün maçlar kritik maçlardı ancak adama alan yaratacak hiçbir şablon veya sistem halen yok.. Topla buluştuğunda en az 2 kişi marke ediyor ama yardım yok.. İçeriye attığı bir çok kilit pas veya asistleri de bir güzel yiyorlar.. Ben acıyorum Zaha'ya çünkü çok daha iyisini yapabilecekken herif harcanıyor ama buna rağmen yaptıkları ortada..

Millet bekliyor ki tek başına 3-4 kişiyi çalımlasın içeri girsin golü atsın.. Bunu tek başına yapabilen adamın bizde ne işi var.. Bu adama alan yaratacak şablonu kurar yanına sağlam bir 10 numara çekersen ligin içinden geçeceğini ispatladı zaten.. Vurduğu topların hızı minimum 124 km vs.. Çalım yeteneği korkunç.. Kısa pas kalitesi vs.. mükemmel.. Çok kolay pozisyona sokuyor topçuları.. Daha ne olsun..
Sen tuttuğun takımın hocasının oyununu hiç anlayamamışsın üstat. Bizim değişik bir taktiğe ihtiyacımız yok mevcut oyunu yükseltmeye ihtiyacımız var.

Geri
Üst Alt