#14 Wilfried Zaha

2023 model babel'i olan futbolcu.

topu süresiye kadar oyunu yavaşlatıyor ve rakip defansın kolayca yerleşmesini sağlıyor. iyiden iyiye el freni olmuş durumda. ya kendine çeki düzen versin ya da en yakın zamanda bu takımdan ayrılsın. sezon başında messi alınmış gibi bir izlenim yaratıldı, transfer çalımı edit videoları ile yüksek beklenti oluşturuldu ama bu adam hiç de öyle pamuklara sarılacak bir adam olmadığı belli oldu.
kendisinin çok fazla fani var lakin ben hiçbir şekilde galatasaray kadrosunda kendisini görmek istemiyorum. bu kadar yüksek maaş alan bir futbolcunun bu kadar istikrarsız olmaya hakkı yok.

kerem vs. zaha yapmanın anlamı yok konuyu

ama şu gerçek ki keremin galatasraya şu ana kadar verdiklerinin zekatı zaha kadar şu an

zaha çok daha büyük oyuncu ve beklentiler yüksek

zahayı savunacağız diye kermei gömmenin manası yok

kerem düşüşte olaiblir formsuz olabilir ama adamın oynamadığı dakikalarda takım kaleye gidemiyor

Babel ile alakası yok bu arada. her sakallıya dede demesek mi?

:asd:

Senede 6-7 milyon kazanip anadolu takimi beklerine ustunluk saglayamayan adami savunmak icin sacma sapan argumanlar uydurmak senin gibi isim sevdalilarina yakisir anca. 10da biri kadar para kazanip fersah fersah daha iyi oynayan cocuga yetiyor gucunuz.

Kerem birkac mactir kotu bunu reddeden yok zahanin tek iyi maci ankaragucu. Gecen hafta 2 gol attigi macta bile iyi degildi. Takintilarinizi bi tarafa birakin
zaha
sahada
değil

Bala göte gol atana iyiye gidiyor diyon skor taraftarı seni
Kerem'i sola atsak soldaki defansif zaaf daha da artacak. Zaha 10 noda ve sağ kanatta iş yapmaz. 10 noda kimi oynatacaz? Mertens ölü. Ortayı 3leyip Sergio ve Demirbay'ı oynatsak vasat oyuncu sayısı artacak.

Yine iyi en iyisi şu anki oynadığımız diziliş. Icardi bey 5 maçtır karşı karşıya kaçırmasa Bayern Hatay matay hepsinin içinden geçmiştik. Millet yanlış yere odaklanıyor

Aslinda oyuncular uzerinde elestirme yapmak yerine buyuk resme bakmak lazim. Bu seneki kadro planlamasi transferler bana gore cok yanlisti. 3 yerli kurali varken ve verdigi katki acisindan ister istemez kesemeyecegin bi Kerem var kadroda. Hal boyleyken Zaha transferi bana gore oncelik degildi.

Ben Zahanin potansiyeline baktigimda en azindan bi Nwakaeme katkisi beklemistim hemen olmasada oynadikca. Suan icin acikcasi beklentimin cok altinda kaldi. Aslinda cok rahat yapabilecegi adam gecme isini (muhtemelen rakip takim surekli kapandigi icin alan bulamiyor İngilteredeki gibi ) o yuzden yapamiyor. Suanki durumda ikisinide kesemiyosak benim tercihim Kerem solda Zaha sagda 10 numarada Ziyech denemeliyiz.

Kerem'i sola atsak soldaki defansif zaaf daha da artacak. Zaha 10 noda ve sağ kanatta iş yapmaz. 10 noda kimi oynatacaz? Mertens ölü. Ortayı 3leyip Sergio ve Demirbay'ı oynatsak vasat oyuncu sayısı artacak.

Yine iyi en iyisi şu anki oynadığımız diziliş. Icardi bey 5 maçtır karşı karşıya kaçırmasa Bayern Hatay matay hepsinin içinden geçmiştik. Millet yanlış yere odaklanıyor
Zaniolo olsa bunlarin hicbirini dusunmeyecektik simdi

bu arada şu çok önemli gerçekten

bana göre son 2 maçta da en performansı düşük adamlar boey ve icardi idi eskiye göre

zaha kerem bunlardan çok daha sonra gelir

6-7 kağıt maaş alıp bir tane adam geçemeyen herifin konusunda attığı posta bak. Siz vallahi eğitilmezsiniz.
Senin bu fiyasko transferi yapabilmeni sağlayan, sana bu imkanı veren şampiyonluğu bile Kerem'e borçlusun utanmaz adam.
Bir tane adam geçemeyen derken.. Kopenhag maçında heriflerin sol bekinin içinden geçip asist yapan sonraki maç Manchesterli Dalot'u sırtına alıp gölü atan Zaha'dan mı bahsediyorsun..

Söyle bakalım Zaha olmasaydı kaç puanın vardı CL'de utanan adam..

Son 3-4 Cl ve lig maçlarında Kerem'in kaçırdıklarını ben ömrü hayatımda görmedim.. Arşivlere bakıp Ali Lukunku vs..baya gezmem lazım..Bundan kötüsünü bulursam gelip utanacam sana söz veriyorum..

Geçen sezona gelince ben hikayeyi çok iyi biliyorum ama zaman harcadığıma değmez..

Hala Premier ligdeki performansının yarısında bile değil ama bu halide skor yapmaya yetiyor biraz daha form kazanırsa çok daha etkili olacaktır. Babel benzetmesi çok yapılmış ama bence pek alakaları yok sadece top saklamaları benziyor olabilir onun dışında Zaha çok daha meziyetli bir oyuncu.

F-qstFnWcAAKsx4

Geri
Üst Alt