#14 Wilfried Zaha

Milli takıma gitmemesi ve bu arada takımla çalışması daha iyi oldu bizim için.

Rize ve Hatay macinda yürüdü.
Alanya macinda yine show yapar ama solda oynamali. Kopenhag macindan sonraki Sivas macinda ise yedek olmali. Belliki daha haftada 3 mac kaldiracak temposu yok.

Dün Sağda denenmiş aşırı mutluyum. Güzelde gol atmış. Hadi inşallah Zaha Ziyech Kerem olacak yeni sistem ve işte o zaman Wilfried Zaha da kendini daha çok gösterecek göreceksiniz.
-tacjaz.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu sefer de sagda oynamam diye aramizdan birini sevecek gibi hissediyorum

Ilk tahminim Yigit Karagoz

parasını ödüyoz istedigimiz yerde oynamak zorunda sol beke bile koyabiliriz

manchester maçında sendeyiz kral. çek fişi bitir işi.

böyle disiplinsizlik olmaz kadro dışı bırak hocam afrika kupası kadrosuna alma:ROFLMAO:

"PAZARTESİ GELMESİ GEREKİYORDU"

Fildişi Sahili Milli Takımı Teknik Direktörü Jean-Louis Gasset: "Zaha, milli takımda neden yok? Salı akşamı federasyonumuz Zaha'nın gönderilmesi için Galatasaray'a bir e-posta gönderdi. Oyuncuyu aradım, pazartesi günü herkesin burada toplanması gerektiğini söyledim. Büyük bir rekabetin içine giriyoruz. İşi daha sıkı tutmamız lazım. O da ancak salı günü gelebileceğini söyledi. Benim için disiplin önemlidir. Bu yüzden onu milli takıma almayacağımı söyledim. Afrika Kupası'na az bir süre kaldı. İşi sıkı tutmamız gerekiyor."

böyle disiplinsizlik olmaz kadro dışı bırak hocam afrika kupası kadrosuna alma:ROFLMAO:

"PAZARTESİ GELMESİ GEREKİYORDU"

Fildişi Sahili Milli Takımı Teknik Direktörü Jean-Louis Gasset: "Zaha, milli takımda neden yok? Salı akşamı federasyonumuz Zaha'nın gönderilmesi için Galatasaray'a bir e-posta gönderdi. Oyuncuyu aradım, pazartesi günü herkesin burada toplanması gerektiğini söyledim. Büyük bir rekabetin içine giriyoruz. İşi daha sıkı tutmamız lazım. O da ancak salı günü gelebileceğini söyledi. Benim için disiplin önemlidir. Bu yüzden onu milli takıma almayacağımı söyledim. Afrika Kupası'na az bir süre kaldı. İşi sıkı tutmamız gerekiyor."
Büyük disiplinsizlik kesinlikle Afrika Kupası kadrosuna da almamalı zaten az bir süre kalmış Afrika kupasına şu an çağırdığı kadro ile katılmalı ki ortamda bozulmasın.

mıllı takıma saygısı olmayan adam bıze ne katkı verebılır tartısılır

Ya sanki çok mühim bir turnuvaymış gibi gidip serengeti'de maç yapıp adam sakatlamak dışında bir esprisi olmayan turnuva. Her sene kış aylarında olmasıyla zaten dünya üzerinde ekstra durumdalarken üzerine birde artistlik yapmaları da çok ironik.

torreirayı keremi fln unf etti deniyor

torreiranın fotoya yaptığı yorumu silmiş sanırım bi de

Geri
Üst Alt