- 12 Haziran 2015
- 36.428
- 32.107
- 2.693
Milli takıma gitmemesi ve bu arada takımla çalışması daha iyi oldu bizim için.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hoca ortada kosan adam istiyor. Ziyech yerine ya mertens olur yada zaha ortaya gecer defsnsif olarak katki saglar.Dün sağda denenmiş aşırı mutluyum. Güzelde gol atmış. Hadi inşallah Zaha Ziyech Kerem olacak yeni sistem.
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Büyük disiplinsizlik kesinlikle Afrika Kupası kadrosuna da almamalı zaten az bir süre kalmış Afrika kupasına şu an çağırdığı kadro ile katılmalı ki ortamda bozulmasın.böyle disiplinsizlik olmaz kadro dışı bırak hocam afrika kupası kadrosuna alma
"PAZARTESİ GELMESİ GEREKİYORDU"
Fildişi Sahili Milli Takımı Teknik Direktörü Jean-Louis Gasset: "Zaha, milli takımda neden yok? Salı akşamı federasyonumuz Zaha'nın gönderilmesi için Galatasaray'a bir e-posta gönderdi. Oyuncuyu aradım, pazartesi günü herkesin burada toplanması gerektiğini söyledim. Büyük bir rekabetin içine giriyoruz. İşi daha sıkı tutmamız lazım. O da ancak salı günü gelebileceğini söyledi. Benim için disiplin önemlidir. Bu yüzden onu milli takıma almayacağımı söyledim. Afrika Kupası'na az bir süre kaldı. İşi sıkı tutmamız gerekiyor."
Bende tepki olarak Afrika kupasına almamaları lazım.Zaha'nın Milli Takım'a gitmediği iyi olmuş şu zeminde 2 oyuncu sakatlandı..

Zaha mı Keita mımıllı takıma saygısı olmayan adam bıze ne katkı verebılır tartısılır
keitaya kufur nıtelıgınde soruZaha mı Keita mı
yalan haber yaymayalımtorreirayı keremi fln unf etti deniyor
torreiranın fotoya yaptığı yorumu silmiş sanırım bi de