#14 Wilfried Zaha

Bissaka’ya karsi etkisiz kaldi

Dalot girdikten sonra iki tane pozisyonu var

Özellikle ilk sutu atmasi gerekirdi musait durumdaydi cok iyi bir bosluk bulmustu

Saglik olsun

Kopenhag macinda daha fazla bosluk bulabilir ve etkili olur

Fiziksel durumu gayet iyi seviyelere çıkıyor bir ara 5 dakikada 3 tane pozisyona soktu biraz şans olsa muhtemelen golü yapmıştı.

4-5 milyon euro para aliyo,yedigimiz 3. golde 2 metre geri gelse Angel’in pozisyon almasini saglayacak 3’e 1 birakti adami.
2 tane kacirdigi pozisyon var ki aynisini Alanya macinda gol yapti.Aldigi para karsiliginda gösterdiği performans yerlerde. Umarim sezon sonunda kontratindan cikabiliriz bu adamin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dogru ancak kendisinden fazlaca defansif katki bekliyoruz. Bu da ayri bir ikilem.

Çok önemli bir koz oldugu ortada.Yalniz 3.golde Zaha kadar Abdülkerimin de hatası var skor 2-1 dk yarım saat var Abdülkerim hücuma gidiyor Zaha da rakibi bırakınca gol kaçınılmaz oluyor.Biraz daha bazı durumlarda disiplinli olmalıyız.

fifa falan oyna bari

bence bu maç iyiydi, kaçırdığı toptan bahsediyoruz ama onun dışında bizim takımızda zaten o pozisyona bireysel beceri ile kimse giremezdi -bazen kerem saçma sapan şeyler yapıp hiç beklenmedik anda bu tür şeyler yapabiliyor onu hariç tutuyorum-

Ben evde donuyorum adam evde şort atlet yayın yapıyo adaletine dünya

Geri
Üst Alt