#14 Wilfried Zaha

Hala kereme bazı şeyleri yıkmanın peşindeyiz. 5 tane adam değişiyor maçta farklılık oluyor gol atmak zorunda olduğumuzdan saldırıyoruz yok heves falan sürekli acayip şeyler üretiyorsunuz.
Geçen sene kerem varken gayet de oynuyordu adamlar ne değişti de oynama istekleri değişti.

Tamam adamın mallıklarına falan laf edin tavana asma sevdası kaçırdıkları okey de acayip acayip uydurma mantıkları bırakmalıyız. Adam 80 dakikada oyuna girdiğinde torreira dahil 5 adam çıkmış oluyor sonra kerem yüzünden böyle olduk.
Mertens'in diğer hücum oyuncularını rahatlatırken Kerem de atamadığı paslarla kaptırdığı top kayıplarıyla hücum oyuncularını maçın içinden çıkarıyo bence reis.Yüz ifadelerinden el ve kol hareketlerine kadar değişiyo oyuncuların bu 2 oyuncu sırasıyla sahadayken..

Malesef çok kötüydü wilf, palasta herkes ona oynayıp geride de takım sağlam duruyordu burda tam tersi 2017 2018 wilfi gibi bi kaç kişiyi ekarte etmesi gerekiyor ama o enerji ve hızı eskide kaldı, top kaptırmamak için basit oynamak durumunda kalıyor o da etkisiz kalmasına sebep oluyor. Stresli olduğunu düşünüyorum kötü oynadığı için kendi suçu olmayan şeylerde hemen takımdaşına el kol yapıp self müdafaaya geçiyor. Tek bi nokta sadece mertensle az oynadı belki iş birliği yapıcağı biri olsa daha iyi noktalarda daha az iş yapıp topla buluşur. Şu ana dek 6-7 maç harici beklenenden uzak. Palısa dönse de hayır demem çünkü onların da durumu kritik.

Bugün benim için bitmiştir. Tek maçla oyuncu silen bir insan değilim ama gerçekten içten içe şu maçı çözeceğine inanmıştım. Hadi bayern falan olmadı da Kopenhag’a karşı zahalığını yap. Pendik maçını al diye alınmadın sen

önünde 3 tane adam dururken 1. adamı gecmeye cabalıyor

1. adamı gecsek 2. var

bu mac özel önlem mı aldılar anlamadım

Her pozisyonda 3 kişi tarafından araya alınmasına rağmen pes etmedi savasina devam etti. Belli ki kopenhag hocası en çok zahadan çekinmiş. Boyle devam arslanım.

Malesef çok kötüydü wilf, palasta herkes ona oynayıp geride de takım sağlam duruyordu burda tam tersi 2017 2018 wilfi gibi bi kaç kişiyi ekarte etmesi gerekiyor ama o enerji ve hızı eskide kaldı, top kaptırmamak için basit oynamak durumunda kalıyor o da etkisiz kalmasına sebep oluyor. Stresli olduğunu düşünüyorum kötü oynadığı için kendi suçu olmayan şeylerde hemen takımdaşına el kol yapıp self müdafaaya geçiyor. Tek bi nokta sadece mertensle az oynadı belki iş birliği yapıcağı biri olsa daha iyi noktalarda daha az iş yapıp topla buluşur. Şu ana dek 6-7 maç harici beklenenden uzak. Palısa dönse de hayır demem çünkü onların da durumu kritik.
palasta bu adam nasıl oynuyordu hocam

bize fred de çok lazım değilmiş

6dan hem alanı kapatacak hem de ayağı temiz bir adam yetermiş

fernando tarzı işte biraz daha cüsselisi
beni lincleyeceksenız bılıyorum ama torreiranın ayagı hic yok sadece kosuyor yanında pasör bi adam oynamazsa sistem cöküyor kaanla falanda olmaz

EPL'de en sevdiğim topçuydu, çok acayip şu hallerde görmek.

Geri
Üst Alt