Tugay Sera
10 Numara!
- 2 Temmuz 2011
- 14.023
- 1.619
- 1.618
Her kendi hatasından kaptırdığı topta Angelino'ya söylenmesi de sıktı, yazık yav bu adamın arkasında oynayana. Ayağının altından kaçırıyor Angelinoya söyleniyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mertens'in diğer hücum oyuncularını rahatlatırken Kerem de atamadığı paslarla kaptırdığı top kayıplarıyla hücum oyuncularını maçın içinden çıkarıyo bence reis.Yüz ifadelerinden el ve kol hareketlerine kadar değişiyo oyuncuların bu 2 oyuncu sırasıyla sahadayken..Hala kereme bazı şeyleri yıkmanın peşindeyiz. 5 tane adam değişiyor maçta farklılık oluyor gol atmak zorunda olduğumuzdan saldırıyoruz yok heves falan sürekli acayip şeyler üretiyorsunuz.
Geçen sene kerem varken gayet de oynuyordu adamlar ne değişti de oynama istekleri değişti.
Tamam adamın mallıklarına falan laf edin tavana asma sevdası kaçırdıkları okey de acayip acayip uydurma mantıkları bırakmalıyız. Adam 80 dakikada oyuna girdiğinde torreira dahil 5 adam çıkmış oluyor sonra kerem yüzünden böyle olduk.
Frede gecen gun biri Manunun berkanı diyordu rtsh.Fbye gitseydi keşke. Fred falan bize düşerdi belki o zaman
Icardifbye gitse ferdiyide bozardı buyuk ıhtımal
ben simanskiyi sevmıyomIcardi
Kerem Szymanski Ziyech
Paredes Torreira
Nasil
Bu kadar futbol yeter uyucamben simanskiyi sevmıyom
icardi
kerem-irfancan-ziyech
gedson-toreyra
palasta bu adam nasıl oynuyordu hocamMalesef çok kötüydü wilf, palasta herkes ona oynayıp geride de takım sağlam duruyordu burda tam tersi 2017 2018 wilfi gibi bi kaç kişiyi ekarte etmesi gerekiyor ama o enerji ve hızı eskide kaldı, top kaptırmamak için basit oynamak durumunda kalıyor o da etkisiz kalmasına sebep oluyor. Stresli olduğunu düşünüyorum kötü oynadığı için kendi suçu olmayan şeylerde hemen takımdaşına el kol yapıp self müdafaaya geçiyor. Tek bi nokta sadece mertensle az oynadı belki iş birliği yapıcağı biri olsa daha iyi noktalarda daha az iş yapıp topla buluşur. Şu ana dek 6-7 maç harici beklenenden uzak. Palısa dönse de hayır demem çünkü onların da durumu kritik.
palasta bu adam nasıl oynuyordu hocam
Fbye gitseydi keşke. Fred falan bize düşerdi belki o zaman
beni lincleyeceksenız bılıyorum ama torreiranın ayagı hic yok sadece kosuyor yanında pasör bi adam oynamazsa sistem cöküyor kaanla falanda olmazbize fred de çok lazım değilmiş
6dan hem alanı kapatacak hem de ayağı temiz bir adam yetermiş
fernando tarzı işte biraz daha cüsselisi
beni lincleyeceksenız bılıyorum ama torreiranın ayagı hic yok
yan pas geri pas kalitesi tartısılmaz ama hucum anlamında 0 sut tehlikesi yokyok ya adamın pas kalitesi bence gayet iyi
biz yeterince kullanmıyoruz