- 5 Eylül 2014
- 85.619
- 71.699
- 4.513
bu şahısa bir yaptırım uygulamayacak mısınız artıkşikayet et belki ekmek çıkar da gönderirsin.
tüm forumdan şikayetler var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu şahısa bir yaptırım uygulamayacak mısınız artıkşikayet et belki ekmek çıkar da gönderirsin.
Ne gibi 1 şikayet varbu şahısa bir yaptırım uygulamayacak mısınız artık
inşallah bir ara raporlara bakarsın!!Ne gibi 1 şikayet var
Söylesene lan şikayetiinşallah bir ara raporlara bakarsın!!
bu şahısa bir yaptırım uygulamayacak mısınız artık
Önceden yeterince seyretmediğim için net kanaat belirtemiyorum; herkes müthiş bir hücum makinesi olarak gördüğüne göre öyledir diyorum...Geçen gün istatistiklerini gördüğümde şaşırdığımı söylemiştim; pek de öyle uçuk kaçık rakamlar yok ortada. Gol+Asist ortalaması 0.4 gibi bir şey, bizde de o oranı yakalamış durumda ki maç başına aldığı ortalama süre net daha az olduğu hesabıyla daha bile yüksek aslında...
Bir 'hücum makinesi' istatistikleri değil bunlar. Hani rakamlara yansımayan başka neler yapmış olabilir diye düşünüyorum ister istemez. Bizdeki kadar defansif sorumluluğu yoktu, tempoyu ayarlayan, oyun kuran tipte biri olmadığını bilecek kadar da izlemişimdir...
Acaba diyorum; bir İngiliz kulübüyle özdeşleşmiş olmasından dolayı biraz abarttık da beklentileri aşırı yüksek mi tuttuk; ne dersiniz?..
gidecek bak bu da programı. 13 ocakta ilk maçları https://www.transfermarkt.com.tr/afrika-cup/startseite/pokalwettbewerb/AFCNYallah git bu takımdan
allah razı olsun 2 forma ha2 tane forma verecekmiş :d Kardeş 2 gol at da yolumuzu bulak la Kerem kötürüm oldu hücumu tek başına sırtlamaktan
Pendik maçından sonra beni alıntılayıp Kazımcan gayet iyi oynadı abartıyorsunuz dedin adam bir daha saha yüzü görmedi, o aralıkta neye şahit olup hocanın haklı olduğu sonucuna vardınAngelino o kadar kotu ki Kazimi da sene basinda hic gormedigimiz icin gecen seneki oyununu baz aldi ben ve cogu kisi ama hoca oynatmamakta hakliymis, daha sonra oynasin diye ustelemedik zati.
devrede çıktığı maç rezalet oynamıştı pendik miydiPendik maçından sonra beni alıntılayıp Kazımcan gayet iyi oynadı abartıyorsunuz dedin adam bir daha saha yüzü görmedi, o aralıkta neye şahit olup hocanın haklı olduğu sonucuna vardın
Yoksa Alanya maçı mıydı
Öyle bir ihtimal yok ki üstatsol knatta oynamasında bence kendisinden yana bir sıkıntı yok
ama sol kanatta oynayınca zahadan daha verimli olan biri var şu an bizde
neden zaten işleyen yeri bozalım ki
bence çift santrafor veya icardi yokken en önde o da olmadı sağ deneyelim
2 tane forma verecekmiş :d Kardeş 2 gol at da yolumuzu bulak la Kerem kötürüm oldu hücumu tek başına sırtlamaktan
Senin bağlantın vardır ahberd. Söylesene Zaha ya dobarlansın artık, ayıboğan Zaha yı görmek istiyorum2 gol atsa Keremden 2 gol fazla atmış oluyor