#14 Wilfried Zaha

20231227_122937.webp

Bakambunun yokluğunda santrafora geçince çılgın atacağını düşünüyorum.

İyi bir performans göstermesini bekleye bekleye bi bakmışız Haziran gelmiş

Ziyech'in kontrati zaten 1 yillik, ondan sonra bonservissiz olsa bile almasak da olur. Tete 23 yasinda ve elden cikarmak zor olmaz, sonucta bonservissiz geldi atiyorum 5 Milyona satsan bile kar elde etmis oluyorsun.

Ama transferler arasinda bu adamin simdiye kadar gösterdigi performans en düsündürücü olani. Baslarda zaman zaman parladigi dönemler olsa da son zamanlarda büründügü rol hic hosuma gitmiyor. Bir aralar geriye yardima geliyor, Kerem gelmiyor diye bir yalan atildi kuyuya herkes de arkasindan atladi. Bir iki macta gördük bunu herhalde en fazla.

En nefret ettigim futbolcu tipi ayagina top bekleyen futbolcu tipidir. Ön tarafta zaten hareketlilik sorunu yasiyoruz. Patlayiciliginin bu kadar geriye gitmesi korkunc. Gelecegi düsününce elden cikarirsak pek üzülmeyecegim bir isim olur acikcasi.

Son 11 başladığı maçta 1 gol 1 asisti var adamın sonra oynamadı ve iki maç sonradan girdi biri 10 dk falan.

Kötü diyebileceğimiz maç Kopenhag maçı. Öncesine bakarsak zaten 3 maç üst üste skor katkısı yaparak gidiyordu yine nolduysa ADS maçında başlamadı ve Kopenhag’da da sakatlığı arttı bir şekilde.

Özellikle Icardi kötüyken skor yükünü çekmeye başlamıştı. Burada sorgulanacak nokta performans değil sürekli oynayamıyor olması çünkü dediğim gibi 11 başladığı son maç dahil her maç katkı vermeye başlamıştı.

Milli takımda hocasıyla kavgalıydı hatta geçen milli arada da alınmamıştı beklenen bir şeydi.

Cok iyi oldu gitmemesi. Hücumda sıkıntı olurdu.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Saçını uzatmadan eski zahayı izletemez gibime geliyor. Derhal sacını uzatmalı

Yanına getireceğimiz kankiyi buldum

Bu çocuğu alıp sol bek yapacağız

Geri
Üst Alt