#14 Wilfried Zaha

Bu herifi forvette denesek daha faydalı olurdu,savunma arkasi kosu atardı en kötü.ama hocamızda zerre akıl yok

Sürekli gelip orta çizgi ve taç çizginin birleştiği yerde duruyor. Nereye varmak istediğini anlamadım.topsuz koşu hiç yok, topla adam geçme yok hep statik. Bildiğin babel gibi oynuyor

Gol yemeden önce 3-4 dk bu arkadasin topu durdurup dogru düzgün pas atmasini bekledik iyi izleyin pozisyonlari. Top hep sivasa gecti. Gol pozisyona girecek topu durduramiyor deliririsin

Hâlâ inanamıyorum ama ümidi kestim, umarım bir talibi çıkar da gönderebiliriz bu dönemde.

Atletizme fazlasıyla bağımlı, geniş hareket alanına ihtiyaç duyan bir oyun tarzı var ve o atletizm seviyesine bir daha ulaşamayacağını söylemek müneccimlik olmaz. Nwakeme örneğini vermek de büyük yanılgı; en iyi haliyle bile onun kadar inceci biri olmadı kariyeri boyunca...Okan Hoca nasıl yapacak bilmiyorum; çok iyi bir kanat rotasyonu var, hangisi yedek kalacak denirken şu an hiçbiri verimli değil maalesef...

Yine mevki uydurma fantezileri başladı. Hayatında kaç kere sağlam kafa vuruşu yapmış da forvet oynayacak bu adam? Olmaz o iş...

İsteksiz olduğunu düşünmüyorum kesinlikle isteksiz adam defansa vs bu kadar yardıma gelmez, Zaha direkt bitik ne kadar erken gönderilirse o kadar iyi olur. Arabistanda bir ihtimal oynayabilir şu anki haliyle o da belki.

kesinlikle isteksiz değil ama vücudu istediği şeyleri yapamıyor

kendisini Babel'in bizdeki performansına benzetiyordum.
Samimiyetle özür diliyorum Babel'den. Babel bundan iyidi arkadaşlar. Vallahi billahi Babel o boktan performansıyla bile bundan daha iyiydi.

erden timurun ekmeğini yiyor

şu performansı veren adamı 7 milyona başka biri alsa bu kadar korunaklı kalamazdı

insanlar erden timuru sevdikleri için yeni transferlere laf edemiyor

mertensin sıçığı bok kadar oyna birader yeter bize

Fenev alsa şu haliyle dalga gecerdik burada ben gecerdim en azindan.

abi bu arkadaşın oynadığı futbol 15-20 yıl öncede kaldı.. 15m karede top oynuyor.. kabul edelim yanlış transfer..

Koşan Nwakaeme gibi takılır diyorduk geldiğinden beri oynadığı maç sayısı 1 elin parmaklarını geçmez. Şimdiye kadar bir umut olur diye bekledim ama olmuyor onun yüzünden hızlı hücuma bile çıkamıyoruz.

Kerem sol tarafta Icardi ile birlikte kral olmuşken Kerem'in tüm dengesini senin uğruna bozulduğu düşünülürse sadece futbol oynamıyor aynı zamanda geçen seneki tüm dengeyi alt üst etti 2 kat kötü hale getirdi.

O kadar maaş alacaksın Sivasspor'a karşı tehlikeli bir hücum aksiyonu yapamayacaksın güle güle Barış Alper'in tırnağı olamazsın.

Son düzenleme:
hepsi yanlış transfer, şampiyonlar ligi gazıyla pahalı transferler yapıldı, zerre katkıları yok maalesef , tete diye adam alıyorsun keremden 5 kat fazla para alıyor adam ortada yok, ndombele halı sahada iyi oynar, demirbay eh işte, zaha yanlış transfer.. sanchez dışında iyi transfer yok, icardi paşam 90 dk sahadan çıkmıyor bakambu oynasa anlıycaz iyi mi kötü mü... ipin ucu kaçmış

Geri
Üst Alt