Ismail ARI
Büyük Kaptan
- 3 Aralık 2008
- 29.575
- 12.550
- 2.868
Şu hali yedek bile olmaz
Kimse kusura bakmasın
Kimse kusura bakmasın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bütün çıkmaları toplamışız.Cevap bariz.
Yapılan tek bir transfer tutmadı yahu inanılmaz bir olay. Bir Davinson, o da Nelsson varken lüzumsuz idi ve 9 milyon bayıldık. Korkunç bir transfer dönemi geçirmişiz. Ben sövüyordum falan da bu kadarını da beklemiyordum.
Taraftar hypea girer, bundan doğal bir şey yok. Hypea girip bu herifleri alan yöneticimiz umuyorum bir daha böyle hyplara falan girmez.Kanat yok bek yok mertens dışında ofansif OS yok sekiz yok. Ama on kişi aldık. Ben benim payıma dusen transfer hype I için aşırı pişmanim ve utanıyorum açıkçası
Artık çizgiye yapışamadığı(!) içindir.O rakamlara gelmesini istemiyordum. Palace taraftari bile 4 senelik 200 bin pound haftalik vermekten cekiniyordu. Varmis bir bildikleri
Adam ilk yarı 2 tane bire bir pozisyon yakaladı ama geçemedi rakibini. Rakip dediğimizde yedeğin yedeği oyuncu!Sorunun sadece bu adamda olduğunu düşünenler 1 ay önce Nelsson için söylenenlere baksınlar.
Bizde bazı şeyler kötü gidiyor. Oyuncuların neredeyse tamamı bir dönem çekilmez hale geliyor. Icardi, Kerem şu takımın en kıymetlileri onlara bile yeri geliyor çöp muamelesi yapıyor, dayanamıyoruz.
Abi yok yok bu adam geldiğinden beri para bile almıyor olsa, depresyonda bile olsa ne bileyim başka bir şey olsa da bu oyun açıklanamaz yemin ediyorum saatçilerden birini koysak hiç fark etmezdiSorunun sadece bu adamda olduğunu düşünenler 1 ay önce Nelsson için söylenenlere baksınlar.
Bizde bazı şeyler kötü gidiyor. Oyuncuların neredeyse tamamı bir dönem çekilmez hale geliyor. Icardi, Kerem şu takımın en kıymetlileri onlara bile yeri geliyor çöp muamelesi yapıyor, dayanamıyoruz.
Cevap bariz.
Yapılan tek bir transfer tutmadı yahu inanılmaz bir olay. Bir Davinson, o da Nelsson varken lüzumsuz idi ve 9 milyon bayıldık. Korkunç bir transfer dönemi geçirmişiz. Ben sövüyordum falan da bu kadarını da beklemiyordum.
Mevcut performansiyla fenev almis olsa suan toshack geciyorduk olm cok kotu ya.Son yıllarda bizim formayla izlediğim en itici, f/p olarak en kötü futbolculardan biri.
Ben benim payıma dusen transfer hype I için aşırı pişmanim ve utanıyorum açıkçası
Fark eder mi Arif, Nelsson’un Bayern maçında bize yedirdiği golü hatırlıyor musun?Adam ilk yarı 2 tane bire bir pozisyon yakaladı ama geçemedi rakibini. Rakip dediğimizde yedeğin yedeği oyuncu!
Yazmıştık knk ben genel transferler için konuşuyorum. Tabi sonra Zaha için fbden çalım falan gazına ben de atlamış olabilirim hatırlamıyorumBiz ta Eylül'de Zaha üzeri negatif yazismamismiydiz?