#14 Wilfried Zaha

Cevap bariz.
Yapılan tek bir transfer tutmadı yahu inanılmaz bir olay. Bir Davinson, o da Nelsson varken lüzumsuz idi ve 9 milyon bayıldık. Korkunç bir transfer dönemi geçirmişiz. Ben sövüyordum falan da bu kadarını da beklemiyordum.
Bütün çıkmaları toplamışız.

Kanat yok bek yok mertens dışında ofansif OS yok sekiz yok. Ama on kişi aldık. Ben benim payıma dusen transfer hype I için aşırı pişmanim ve utanıyorum açıkçası
Taraftar hypea girer, bundan doğal bir şey yok. Hypea girip bu herifleri alan yöneticimiz umuyorum bir daha böyle hyplara falan girmez.

2. yarı ıslıklanacak ya bi başarısız çalım denemesi sonrası ya da oyundan çıkarsa, okan hoca eğer kazanabileceğini düşünüyorsa devre arası çıkarmalı

Sorunun sadece bu adamda olduğunu düşünenler 1 ay önce Nelsson için söylenenlere baksınlar.

Bizde bazı şeyler kötü gidiyor. Oyuncuların neredeyse tamamı bir dönem çekilmez hale geliyor. Icardi, Kerem şu takımın en kıymetlileri onlara bile yeri geliyor çöp muamelesi yapıyor, dayanamıyoruz.
Adam ilk yarı 2 tane bire bir pozisyon yakaladı ama geçemedi rakibini. Rakip dediğimizde yedeğin yedeği oyuncu!

Sorunun sadece bu adamda olduğunu düşünenler 1 ay önce Nelsson için söylenenlere baksınlar.

Bizde bazı şeyler kötü gidiyor. Oyuncuların neredeyse tamamı bir dönem çekilmez hale geliyor. Icardi, Kerem şu takımın en kıymetlileri onlara bile yeri geliyor çöp muamelesi yapıyor, dayanamıyoruz.
Abi yok yok bu adam geldiğinden beri para bile almıyor olsa, depresyonda bile olsa ne bileyim başka bir şey olsa da bu oyun açıklanamaz yemin ediyorum saatçilerden birini koysak hiç fark etmezdi

Cevap bariz.
Yapılan tek bir transfer tutmadı yahu inanılmaz bir olay. Bir Davinson, o da Nelsson varken lüzumsuz idi ve 9 milyon bayıldık. Korkunç bir transfer dönemi geçirmişiz. Ben sövüyordum falan da bu kadarını da beklemiyordum.

Olay şu, fenerle biz katalogdan adam seçtik, onların ki tuttu bizimki yattı, geçen sene de tam tersi olmuştu.

son yıllarda icardi büyük istisna oldu da avrupada alıcısı kalmayan yıldız işine ihtiyatlı yaklaşmak lazım her zaman

Son yıllarda bizim formayla izlediğim en itici, f/p olarak en kötü futbolculardan biri.
Mevcut performansiyla fenev almis olsa suan toshack geciyorduk olm cok kotu ya.

Bu ligde komik duruma dusen bek oyuncularini bu herif futbolcu gibi gosteriyor izleyenlere

Adam ilk yarı 2 tane bire bir pozisyon yakaladı ama geçemedi rakibini. Rakip dediğimizde yedeğin yedeği oyuncu!
Fark eder mi Arif, Nelsson’un Bayern maçında bize yedirdiği golü hatırlıyor musun?

Bugünkü Nelsson olsa yedirir miydi? Sorun burada bir noktada oyuncu kırılıyor (sebebini bilmiyorum ama) kırıldı mı saha içinde amatör topçuya dönüyor. İddia ediyorum Davinson’da da bu kırılma var. Yarın sahaya çıksın satın, Nelsson ile devam edilsin der taraftar.

Sahaya oluk oluk bıraktı yine.

En az ihtiyaç duyulan mevkiye bu adamı alıp Kerem' i 10 numara oynatmak o kadar saçma ki, diğer transferler feriştahı olsa yine işlemezdi bu sistem. İmkan olsa bunu Okan Hocaya sormak isterdim...

Kendisini izlerken Space Jam filminde gibi hissediyorum. Süper ligin süper kıytırık beklerine nasıl çalım atamaz aklım almıyor.

Geri
Üst Alt