#14 Wilfried Zaha

Topu sağa çekeceği yerde sola çekiyor,
Sola çekeceği yerde sağa çekiyor,
Vurup geçmesi gereken yerde duruyor,
Durması gereken yerde vurup geçmeye çalışıyor,

Tam bir akıl tutulması yaşıyor.
Ve fiziği hiçbirine el verecek halde değil.

Zaman ve oyun kaybı.
Kısaca sürekli kendisiyle bir kavga içerisinde diyebiliriz.

Bu kadar erkenden bu kadar düşmanlık edilecek ne yaptı anlamak güç

Ziyech ve Tete ile ilgili de benzer durum var
Aldıkları para ile vedikleri fayda oranını karşılaştırıyorsun sonra ortay çıkan sonucu hazmetmeye çalışıyorsun.Tüm mesele bundan ibaret. 300E alsalar asla konuşulmazdı bu olaylar.

Öyle bilirkişilik yapmayalim

Geldiğinde istemeyen yoktu

Olmuyorsa satılır satılmazsa da arada sırada oynatılır yapacak bisey yok
İstemeyen vardı gayet. Ne gerek var diyen birkaç arkadaş daha vardı benim gibi. Yıllık 6 milyon maaş alan adam nasıl arada sırada oynatılır? Umarım tez vakitte kurtuluruz bu herif ve kontratından. Çok ciddi bir hataydı bu transfer.

Bu takıma 6-7 milyon euro maaş verecek adamı alıyorsan mentali sağlam oyuncu almak lazım önce.3-4 sene çöpe gitti tüm paralar.

Bu arkadaşın yapması gereken ilk şey, saçına kaynak yapmak
FwfnVlJXoAIO1fv.jpg

Takimin belki de en degerli oyuncusu Kerem varken bu adama servet dokmek buyuk hataydi. Transfer oldugu zaman da elestirdim. Kerem de mahvoldu bunun yuzunden, pozisyonu degisti ritmi bozuldu ve korkunc bir sezon geciriyor. Gecen transfer donemi faciaydi.

Oyununun iyiliği veya kötülüğü aslında o kadar önemli değil o kısım düzelebilir ama takımla uyumu bir türlü sağlayamıyor yani sanki takımdan bağımsız şekilde sadece kendi skorunu yapmaya çalışıyor gibi hissettiriyor. Yeteneği ve kariyeri gerçekten gayet iyi ama şu ana kadar hem takıma adapte edemedik hemde formunu bulamadı bu şekilde devam ederse performans olarak memnun etmesi zor. Umarım büyük bir gelişim gösterip hem takıma adapte olur hemde tam formuna ulaşır. Bunu başarırsa inanılmaz güç katabilir ama umudum azalıyor.

Ya çok değil daha geçen sene yine plde tüm bekleri yatırıp kaldiriyordu , 2 sene önce prime sezonuydu.Nasil bu hale geldin arkadas ben anlamadım.Bu arada ayı gibi de güçlüdür normalde , plde fizikle bile durduramiyordu rakip oyuncular , yıkılmiyordu herif ama burada nedense bambaşka bir adam oldu.Onu düz boşken bile gidemiyor ki 31 yaşında yani çok yaşlı da değil.Hadi 34 filan olsa diyecem hızı gitmiş yaşlandı diye de o kadar da değil daha.

İstemeyen vardı gayet. Ne gerek var diyen birkaç arkadaş daha vardı benim gibi. Yıllık 6 milyon maaş alan adam nasıl arada sırada oynatılır? Umarım tez vakitte kurtuluruz bu herif ve kontratından. Çok ciddi bir hataydı bu transfer.
Üstat o arkadaş grubuna benide yazz. Bende karsiydım

Bu arkadaşın nasıl oynadigi veya nasıl daha fazla fayda sağlayacağı ile alakalı daha fazla konuşmaya gerek yok. Kafa yormamız gereken mesele bunu yollayacağımızdır. Bu adam ölmüş ölmüş.

birsey yapmadı işte.
f/p

SM-A515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aldıkları para ile vedikleri fayda oranını karşılaştırıyorsun sonra ortay çıkan sonucu hazmetmeye çalışıyorsun.Tüm mesele bundan ibaret. 300E alsalar asla konuşulmazdı bu olaylar.
Benim de beklentim çok fazlaydı bu transferden ve asla karşılamaya yaklaşmış değil ama büsbütün işe yaramaz bir durumda değil ve aldığı dakika totale vurunca 15 maç ediyor

Ortalığı velveleye vermek için çok erken

Sanki forvet denemesi yapılabilir. Daha az efor gerektirir, İcardi-Zaha ikilisi olabilir mi, merak ediyorum.

Benim de beklentim çok fazlaydı bu transferden ve asla karşılamaya yaklaşmış değil ama büsbütün işe yaramaz bir durumda değil ve aldığı dakika totale vurunca 15 maç ediyor

Ortalığı velveleye vermek için çok erken
İşin en kötü tarafida ne biliyor musun Zaha ve yüzünden kendi mevcut oyuncunuda imha ettin.Bkz.Kerem.

Geri
Üst Alt