#14 Wilfried Zaha

Derhal şimdi 4 4 2 , zaha forvvv.

Freni patlamis kamyon gibi ucuruma dogru gidiyor. Böyle bir düsüs futbol tarihi görmemistir.

Ts maçında forvet olarak denemek lazım orda da verim alamazsak postalayalım gitsin

Sorun ister Zaha'dan ister de bizden orası şu aşamada çok önemli değil. Bu maaşa sahip bir topçudan faydalanmama lüksümüz yok. Ciddi bir yük.
Bir karar vermeleri lazım, ya hemen satılacak ki piyasası olan bir topçu göndermek zor olmamalı ya da hoca farklı bir mevkide mi ısrar eder sistem mi değiştirir bilmiyorum ama faydalanmak için elinden geleni yapmalı. Kendine gelirse geçen sezonki Icardi etkisi yapar.
Zamanında doğru-yanlış ama Fatih hoca Sneijder-Burak-Drogba lı 4-3-1-2 kanatsız sistem oynatmıştı hepsinden faydalanmak için. O dönemki çıkmaz durumun bir benzeri.
Mevcut takımda da 4-3-3'te sol-sağ forvet denenebilir.
Diğer seçenek ise 4-4-1-1 forvet arkasında,bjk nın bir ara Talisca-Aboubakar ikilisini Zaha-Icardi ile deneyeceğiz.
Ts maçı özelinde ise Icardi 11 değilse forvet olarak başlayabilir.

Hızını kaybetti anladıkta herif fiziğinide kaybetmiş.Birebirde üstünlük kurduğu adam kalmadı nerdeyse.

Uzun yıllar küçük takımda oynayan topçu almayacaksın her zaman büyük takım topçusu alacaksın. Real madrid çöpü bile crystal palace süperstarından daha fazla bizim gibi takımlarda katkı verir.

İyi oynayan küçük takım topçusu yanıltır adamı nasıl yanıltır bu tarz topçular vitrin maçlarında oynarlar diğer maçlar keyfine göre takılırlar.

Premiere leauge de top 6 takım maçlarını izlersen oo zaha iyi topçu dersin. Sonra alırsın adamı başına gelmeyen kalmaz.

Bir dönem Karabükspor'da oynayan Lomano LuaLua vardı, 32 yaşında gelmişti. Premier Lig'de vasat bir kariyeri vardı hatta Arabistan'a kadar düşmüştü ama bizim lige geldiğinde olağanüstü işler yapıyordu, topu ayağına aldı mı, bekleri, stoperleri mal ediyordu. Zaha geldiğinde de öyle bir anlatıldı ki, dedim herhalde LuaLua ayarında bir topçu aldık, dedim slalom yaparak Anadolu takım savunmacılarını bayıltacak falan... Sonuç, Ümraniye bekinin madara ettiği bir adam oldu çıktı. Söylenecek başka söz yok.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunu parayla satan yönetici cikarsa heykelini dikmek gerek

Tamamen bir hayal kırıklığı. Ayakta durmakta bile zorlanıyor. Keşke fenerin elinden almasaydık

Geri
Üst Alt