#14 Wilfried Zaha

Oynaması gereken mevki forvettir. Takımın en formda oyuncusu yedek oturtulmaz.

Neden kanat oynamaması gerektiğini ve neden sezon sonu elden çıkarılması gerektiğini gösterdi bir kez daha.

Sağ kanatta bommmmmmmmboş arkadaşına o topu göre göre atmıyorsan ne diyelim sana?

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

takımın tüm formunu düşürdü bravo

45 dklık resital

Sene sonuna kadar katkısını versin alıcısı varsa direk şutlanmalı arıza bir herif

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

63. dakikada sağ kanatta vermediği bir top var çıldırttı. Forvete geçsin hem Icardi kötü hem de kendisi sol kanatta gereksiz çalım deniyor

Barış bu performansıyla devam ederse, Kerem'in de sanmıyorum ama o top kayıplarını yapmazsa ilk 11'de yer alamaz. Şu haliyle belki İcardi'nin yerine forvette oynayabilir, ama kanatta imkansız.

icardi'ye pas atmaması dikkatimi çekeb futbolcu. iki defadır icardi koşu yaptı ama o iki defa da topu dışarı yani yaya doğru çıkardı. enteresan.

ayrıca bir tane oyuncu eksiltmişliği yok. suratını da evde ailesine yapsın burada kimse bu suratı çekmez. ikinci ziyech oldu başımıza

IMG_9574.jpeg

Şu pası atmayan birinin hiçbir savunulabilir tatafı kalmıyor maalesef

En büyük destekcisiydim skor katkısı verdigi de ortada ama böyle laubali topcularla ıkına ıkına gideriz lig sonuna kadar

Özellikle bu pozisyondan sonra ilk defa bi topcuya bakış açım anında 180 derece değişti

Bu adami birsekilde mecbur oynatman gerek ki gol atsin asist yapsin sezon sonu teklifler gelsin. Maasi cok yüklü bir iki yil daha bu tarz bir oyuncuyu kaldirma lüksümüz yok.

barış alperin kısacık sürede futboldan soğuttuğu lima'yı 2. devre futbola geri döndürdü

Ekli dosyayı görüntüle 234403

Şu pası atmayan birinin hiçbir savunulabilir tatafı kalmıyor maalesef

En büyük destekcisiydim skor katkısı verdigi de ortada ama böyle laubali topcularla ıkına ıkına gideriz lig sonuna kadar

Özellikle bu pozisyondan sonra ilk defa bi topcuya bakış açım anında 180 derece değişti
burdan sonra oyuncularda saldı macı

Geri
Üst Alt