Sen Anthony Taylor sevilen beğenilen bir hakem mi sanıyosun
Çokta umurlarında olduğunu zannetmiyorum. Ligi kaybetmerleri yada kazanmalarının da ekstra bir dopamin salgılayacağını zannetmiyorum. Adamlar istediği takım veya oyun stilini kurabilecek bir gelir modelleri var. Adidas çıkıyor senelik 80 milyon euro falan sponsorluk veriyor.
Asıl konumuza dönelim şu performansıyla zaha'ya hangi ingiliz takımı katlanılır ısrarla oynatırdı onu söyle.
Bu adamı gidip sahada canlı izledim direkt karşıda bu herifin olduğu yere odaklanıyorsun ister istemez karşısında olan adamların derin boşluklar verdiğinde bek ile birlikte berkanı darladıklarında aldığı topu daha doğru kullanamayıp ısrarala o boşluktan koşu yaparak geçebilecekken geçmeyip oyunu soğutuyor.
Rakip yerleşiyor, premier ligde temel prensip topun rakip kale civarında sonlanması değil midir, topu alan dikine koşar yan oyuncular da bunu destekler sonuç olarak o top taç, korner, faul, aut, korner, kalecinin tutması gibi aksiyonlarla sonuçlanır dimi. Bizde orta sahadan geri dönüyor.
Bu adam palace'deki oyununun %10'unu oynuyor o %10 da topu durdurup oyunu soğuttuğu kısım. Geri kalan %90'lık kısım yok.
Bu admın olayı çevik olmasıydı, yok yok çevikliği yok. Karşısına geçen seneki zahayı koy şu halini rezil eder bu da gururuna yediremez yumruk atardı.
Oyunu falan geçtim.
şu videodaki profil ile bizdeki profil aynı değil. Kendimizi kandırmayı bırakalım artık. Solda kerem var diye oynatılmıyorsa sağda kimse yokken gayet oynayabilir oynasın. Adam topa sahip olamıyor vücut dengesi kuramıyor.
Bizi geçtim kendisi artık zaha olmadığını babel olduğunu kabul etmeli.
Bebel demişken babel bunun yaşındayken ligi öttürüyordu, 32 yaşına geri gittiği premier lig performansı da var oraya bile çıkabileceğini de düşünmüyorum artık.