#14 Wilfried Zaha

Kazanırsak şampiyonluk kolaylaşır. Kerem'in enerjisine hayranım ama top kayıpları nefesini tüketiyor takımın. Zaha kazanılmalı.
Zaha' nın Kerem' den çok daha az top kaybı yaptığına dair bir veri var mıdır bilmiyorum ama izlenimim pek öyle düşündürmüyor. Kaldı ki üç sezondur takım hücumda hiçbir şey üretemediği zamanlarda Kerem' in biraz zorlama tercihleri sayesinde epeyce maç çevirmişliğimiz de var...Zaha' dan da azami seviyede katkı alınmaya çalışılmalıdır elbette, ayrı konu...

kullanamıyosan ben napıyim
pva gitti angelino geldi bayram etti herkes o zaman onlara da laf et
zaha ne oynadığı belli olmayan takımda bi oynatılıyo bi kesiliyo ona rağmen en çok skor yapan adamlardan biri
senin adamlar kim bilmiom ha arada sırada kim min je ye iyi dediğin için kendi sırtını swazlıyosun ama o da koskoca bayerni çökertti o yüzden bilemedim
Kızma reis yav. Bu kadarcık da takılmayalım mı?..

Türkiye kupasında formayı 1 günlüğüne alabilirsin canısı, olmadı 23 nisana biraz daha var dişini sıkarsan o da olur

Takımı baltalıyor, gerçekten. Bazı atmadığı paslar, toplar anlaşılır gibi değil.

Okan Buruk: "Zaha'yla alakalı beklentimiz tabii ki daha yüksek. Oynamak istiyor, onu da anlıyorum İlk 11 başlayınca daha iyi olacağını düşünüyor ama oyunun devamında onu kullandığımızda beklentilerimizi tam karşılamadı. Burada bir yarış var ve o da yarışacak, formayı almayı için bundan daha iyisini yapacak ve daha iyisini yaptığında da formayı alacak."
Hocamın alnından öpüyorum.

Berkan ve Kerem nasil karsliyor bekentilerini acaba? Adamcligin krali olmus Okan
Ya adamın oyunda yaptığı 10 hareketin 11'i yanlış, hâlâ hoca diyonuz Berkan diyonuz. Ne yapsın sol bek mi oynatsın Zaha'yı? Hoca sanki aşırı memnundu Berkan'dan da o yüzden oynattı Prag maçında. Kerem desen oyundan çıktığı an takımın pozisyona girme frekansı dibe düşüyor. Toplamda 4 maç top oynadı Zaha, Allah razı olsun.

O pozisyonda kopup gidemedi, nasıl gidemez aklım almıyor.

Kral olurum takımın yıldızı olurum şampiyonluğa oynarım CL'de akarım hayaliyle gelip her şeye rağmen yedek kalınca tüm hevesi kaçmış ve konsantrasyonu dağılmış işte

Erden ağabey devreye girmeli. Yanına Aurier Ndombele Berkan gibi Zaha ile iletişimi iyi olma potansiyeli adamları alıp herifi pohpohlamalı. Hocadan da kupa maçında 11 başlatması için ricacı olunmalı zaten asların dinlenmeye ihtiyacı var. Karagümrük maçıyla bu herifi yeniden kazanabiliriz görüşündeyim

Prag maçı son dakikadaki pozisyon, bu maçta 2 kere, birde geçen tete tamamen boşken 3 tane pozisyon var herif ısrarla top vermiyor ve o top dönüp atak oluyor. Altı üstü 3 tane maçta yaptığı 4 hareket. Şunun yarısı kadar keremin hatalı hareketi sonra kontratak olsa ortalık yanıyor.

Şu ataktayken faul olan pozisyon var ya bunun gibi kanatta da oluyor bazen ya bakın bunun gibi pozisyonlara hayatta ben laf etmem orada çalım denemeyen risk almayan adam gözümde korkaktır boşa profesyonel olmuştur. Zamanında da gördük takımda öyle herifleri 1e1 kontratak yaparken orta sahadan musleraya dönüyorlardı. (ismi lazım değil mumya filmindeki firavun olur kendileri)

Abi boş bak 2 adam kanatlardan açılmış top beklerken o topla oynayan adamı yok canı sıkkın, formayı istiyor gibi bahaneleri kabul etmem kimse kusura bakmasın.
Ceza sahası önünden şut çekti de niye şut çektin diye mi laf ettik?

Herif kaleye 60 metre uzakta kanatlarda iki arkadaşı tamamen boş ve markaj dışıyken çalıma giriyor. Bunu kaldıramam kusura bakmayın.

Önemli skor katkılarında bulundu ama ben iki taraf için de sezon sonu ayrılığın daha hayırlı olacağı kanaatindeyim daha çok.

Bir türlü beklenen bağ kurulamadı bundan sonra da kurulacağına pek inanmıyorum maalesef.

Acayip ayar olmaya başladım. Bencil oynayan adamlardan nefret ederim. Keita bencil değildi mesela bundan kat kat takim oyuncusuydu. Bu adam anca arabiada şov yapar. İngiltereye geri giderse tekme tokat döver takimindaki arkadaşları. Wakayeme bile böyle bencil değildi o hiç değilse adamların belini kırıyordu. Biraz basit oyna be dostum burasi sirk mi lan kendi başına gidip duruyorsun 3 kisinin içine falan. Bide mimikleri falan sinir bozucu. Kendini takımdan üstün zekali görüyor hibi hâlleri var. Bazı tavırları direk salaklara bak off yaaa diyen ergen gibi

Yine faydanacağımız maçlar olur ama bu kadar para kazanan futbolcu çok daha fazlasını yapmalı Icardi bunu geçen sene ispat etti şampiyon yaptı ama Zaha'da bunu göremedik bu kadar kazanıyorsa fazlasını yapmalı azını değil.

Tam bir aldığın mangıra bak soktuğun zangıra bak durumu var.
Adam tonla para kazanıyor birde trip yapıyor. Hani oynasa da yapsa anlayacağız. Birde hala daha Kerem'i kesip bunu oynatalım diyen tipler var. Averajla şampiyonluk kaçırdığımız Babel mi Kerem mi sezonu aklımızdan çıkmasın.

Geri
Üst Alt