#14 Wilfried Zaha

Acayip ayar olmaya başladım. Bencil oynayan adamlardan nefret ederim. Keita bencil değildi mesela bundan kat kat takim oyuncusuydu. Bu adam anca arabiada şov yapar. İngiltereye geri giderse tekme tokat döver takimindaki arkadaşları. Wakayeme bile böyle bencil değildi o hiç değilse adamların belini kırıyordu. Biraz basit oyna be dostum burasi sirk mi lan kendi başına gidip duruyorsun 3 kisinin içine falan. Bide mimikleri falan sinir bozucu. Kendini takımdan üstün zekali görüyor hibi hâlleri var. Bazı tavırları direk salaklara bak off yaaa diyen ergen gibi
Bunu bu saatten sonra premier ligden içeriye sokmazlar normal şartlarda da ingiltere lobi ülkesi olduğu için Aston villa falan almaya çalışır.
İmza parası ve maaşı versinler 0'layalım ben okeyim.

Kanatta oynamak istiyor sınırsız imkanlar ile. Her pozisyonda calim denemese mükemmel bir futbolcu ancak ingiltere de sınıf atlayamama sebebi de bu sürekli calim dener sürekli calim dener geldiğinde de bahsettik bunlardan. Trabzonlu nwakeme kadar etkili olacağını düşünüyordum o bile zor sanırım bu saatten sonra

FB alsa ne patlarlarmış ha? Tamam Tadic yaşlı ağır filan ama iyi pasör ve oyun aklı yüksek bir futbolcu; Ferdi' yi filan o yükseltiyor...

Ne oldi sana ne oldi boyle?
Nerde o eski piremiyer lig erkeği
bir anda oldun BAL ligi erkeğii.

Sahadaki rezil futbolunu geçtim vücut ve yüz halide sıkıntılı bu arkadaşın. Arkadaşlarına hareketleri, yüz mimikleri falan tam problem.

Umarım sezon sonu çıkılabilir bunun kontratından.

Sezon sonu yolları ayırmak lazım takım oyununa uyum sağlayamadı, halı saha topçusu gibi takılıyo sahada.

Bu Premier ligi kralı Zaha değil arkadaş bu kadar düşemez bir adam ikizi falan sahada sanırım ...

Negatif adamları sevmiyorum halilde böyleydi suratsız suratsız isteksiz oynuyor..

Zaniolo için takım kimyasını bozar, depresif derlerdi.

Bu adam depresif gibi içine kapanık da değil.

Aşırı sinirli ve o sinirden beslenerek oynuyor. Onu biraz kaybedince de sahada Zaha diye bir şey de kalmıyor.

Hayalet gibi dolaşıp senede 4.5 Milyon Euro alıyor son 1 ayda. Öncesinde ise sadece el kol hareketleri, sinirli halleri, ve 3-4 güzel gol vuruşu var.

Şampiyonluk yolunda ihtiyacımız var doğru. Ama bu Zaha'ya yok. Başka bir Zaha olduğunu ispat etmeli ki Okan Hoca'da bunu vurgulamış dün maçtan sonra.

Oyuna girdikten sonra tripli olmamalı ve formayı almak için performans vermeli. Ama kafasında bitirmiş son 1 ayda çok net. Öncesinde isteyip de yapamayan biriydi. Şimdi istemiyor da. Buna hakkı yok.

Elinde mis gibi rashica varken gidip tete zahaya bonservisi yok diye bol maaşlar verdik patladi ikisi de .Futbol menajerlik oyunu gibi transfer yaptık vinicuis da aynı aurier de ziyech de .
Kohn e para verdik katkısı ortada

3 numara tıraşlı zaha hiç çekilmiyor ya, çakma gucci gibi
şu kafana peruk filan tak .

Ceza sahamıza yakın bölgede saçma sapan çalımlar denemezsen seviniriz aga. Onun dışında da mümkünse kaleye yakın oyna.

İlk ritim kazandığında sakatlanmıştı. Takımın skor yükünü sırtlıyordu.

Screenshot Capture - 2024-02-27 - 14-18-36.png

2. kez ritim kazandığında Bandırma maçında yaptığı anlamsız ve gereksiz tepki yüzünden kızağa çekildi. Yine takımı taşıyordu.

zaha-periyot.jpg

Burada 1. suçlu Zaha maalesef. Ben hoca olsam kendisini kazanmaya çalışırdım ama Okan Buruk, "formayı hak etmek zorundasın" dedikçe aşağı düşüyor performansı. Mental olarak zayıf bir oyuncu olduğu belliydi. Ama kazanmak gerekiyor. 9-10 maçımız kaldı şurada.

Geri
Üst Alt