- 3 Temmuz 2012
- 139.462
- 87.914
- 5.338
toreira buna sahad abir kalayı bastı beyimiz koştu topu aldı sonrasında da zaten biraz oynamaya başladı.
Bu herif gevşeğin teki bir gün 1.10luk torreira bunu dövecek ağlaya ağlaya csgo atmaya gşdecek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
toreira buna sahad abir kalayı bastı beyimiz koştu topu aldı sonrasında da zaten biraz oynamaya başladı.
Bu herif gevşeğin teki bir gün 1.10luk torreira bunu dövecek ağlaya ağlaya csgo atmaya gşdecek
Yarra Yering şarabı gibi bir adam yav.
Komik.
Hele bir şampiyon olalım da, çok güzel sövecem sana. Sürekli koşulsuz seni savunana da. Haysiyetsiz adam.
Hayri abim seni severim. Üzüntümüz Galatasaray adına. Birkaç mesaj geriye gidersen "Haydi Zaha!" dediğim mesajları görürsün.Savunana şimdiden et de cevap verelim rtaş
Konuya gelip size küfür edicem diyip tüymeyelim
Ali Bektaş Bey, hepimiz çok yorgunuz, kendi adıma çok içkiliyim, taraftar olarak yazıyorum buraya belki dozum fazla olabilir.Hayırdır haysiyetsiz falan ne alaka.
Torreira'nın dayak atması fantezileri falan.
Gören de 30 top kaybı yapmış hep kendine oynamış sanar. He o durumda bile böyle laflar edilmemeli de. Neyse
Alakası yokAli Bektaş Bey, hepimiz çok yorgunuz, kendi adıma çok içkiliyim, taraftar olarak yazıyorum buraya belki dozum fazla olabilir.
Çalıştığın / çalıştırdığın yerde ben sana Zaha mimikleri atsam, sen beni kapı önüne korsun. Tahammül edilecek şey değil. Performansı geçtim.
Pekala. Bu konuda özür dilerim.Alakası yok
Jest mimik bunlara takmak çok saçma
Morutan biraz kendini geliştirebilse yetenekli oyuncu. Şu an takımda olsa şans bulabilirdi.Ben kendisi yerine Morutsan'ı, hatta daha öncede yazdım Babel'i tercih ederim. Bu isimlerin bile olumlu hareketi oluyordu şu adamın kaç maçtır zerre olumlu hareketi yok. Kötünün de kötüsü.
Hırslı bir kişiliği yok. Biraz pasif bir karakter gibi duruyor. Aslında temiz, sevdiğim bir sporcu ama bizde olması çok zordu. Dediğiniz gibi ben de yeteneği olduğunu düşünüyorum. Daha düz herifler hırsıyla açığı kapatır mesela.Morutan biraz kendini geliştirebilse yetenekli oyuncu. Şu an takımda olsa şans bulabilirdi.
Bak, belki bir tek bu pozisyonda haklıydı. Rakip oyuncunun uyluğuna yaptığı net faullü müdahaleyi, çok da uygun mesafe ve açıda olmasına rağmen gör(e)meyen hakemin hakemlik yapmaması gerektiğini söylemiştim maç esnasında...
Pekala. Bu konuda özür dilerim.
Her şey Galatasaray lehine olur umarım.