#14 Wilfried Zaha

Lütfen artık şu adamı savunmak için bahaneler bulmayın yeter. Hea ben kadro dışıda bırakılsın demiyorum. Sonuçta bir yerde yine katkı verecektir ama kesinlikle ilk tercih olmamalı ve kendisine bel bağlanmamalı. Bu maç toplar şu maç toplar diye taviz verirsek şampiyonluğu da vermiş oluruz.

Zaha için ilk maçında notumu vermiştim. Takım oyununa yatkın değil, tek özelliği dar alanda yarstıcılık, topu alıp golü kovalayacak onun bu özelliğinden faydalanabilirdik belki forvette ısrar edilebilirdi, çift forvetle deneyebilirdik. Ama olmadı, bundan sonra bu yemek tekrar yenmez artık ekşidi. Zahayla sezon sonu yollar ayrılır.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Goller attı maç kurtardı eyvallah ama Anadolu takımı bekine çalım atamayacak durumda şu an..Sene sonu zaha-tete-ziyech minimum zararla sepetlenmelidir.. Zaha 1 sezon daha böyle oynasa alacak takım bulamayız keza tetenin de piyasası tamamen düşer

Bing Bang neydi, nasıl simüle edilir? Bu akşam izleyin. Maçı aldı bile.

Yav ben çalımında değilim bu herif koşu atsa ligde yetişecek adam yok o derece çevik ve rakibi ekarte edebilen adam.

Sayıyoruz sövüyoruz da ben üzülüyorum kahroluyorum, sen zahasın abi topu aldığın anda vücut çalımı yaptığında 3 adamı oyundan düşüren adamsın. Topu tutup yerleşmiş takıma karşı yavaş hareket edersen kusura bakmasın ama beni dahi geçemezsin. Koala gibi yapışırım zaten faul çalmıyorlar sinirlendikçe sinirlenir.
Sakin olmayı deneyip topla temas etmeden çalıma başlamalı işte o zaman yakarak ilerler.

beklediğimiz kadar hızlı değil
bekledğimiz kadar çevik değil eskisine göre.

zaha fizik ve mental bitik maalesef hiç konsantre olamadı sezona. bakmadan pas falan atmasından belli oluyor ki bacakları zaten kötü durumdaydı ilk geldiğinde de

eski halini bildiğimiz için yine de sevmeden edemiyoruz tabii

zaha fizik ve mental bitik maalesef hiç konsantre olamadı sezona. bakmadan pas falan atmasından belli oluyor ki bacakları zaten kötü durumdaydı ilk geldiğinde de

eski halini bildiğimiz için yine de sevmeden edemiyoruz tabii
sezon başlarında gösterdiği işlerle "daha form tutacak" diye baktık ama sanırım maksimumu zaten o kadardı .

Kovulması gerektiğini argo kelimelerle ifade ettiğim için ceza yedim.

Sezon sonunda gönderilmesini umuyorum. Fildişi sahillerine dönüp köyünde futbol okulu kurarak çocukları eğitsin.

Rotasyon daralmalı tek kulvar kaldı. Zahaya teteye olivieraya ndombelye ziyeche artık yer yok gerek de yok

Kovulması gerektiğini argo kelimelerle ifade ettiğim için ceza yedim.

Sezon sonunda gönderilmesini umuyorum. Fildişi sahillerine dönüp köyünde futbol okulu kurarak çocukları eğitsin.
senin ahını aldıgı icin cok fena kovulacak rahat ol ustad

Geri
Üst Alt