#14 Wilfried Zaha

Futbol bunun adı, birşey yapmak için geldi. Birşey yapmazsa tabi ki eleştirilecek.

eleştirirken proporsiyonel olalım

kerem 26 lig maçının 10unda skor üretmiş 2000 dkda 17 g + a (1 g/a per 118 dk)
wilf 23 lig maçının 8inde skor üretmiş 1200 dkda 12 g + a (1 g/a per 100 dk)

keremi eleştir diye demiyorum kerem iyi bir oyuncu mertens ve ikardi ile daha uyumlu ama gece gündüz wilfe dalmanın anlamı yok hiç bişey yapmıyomuş gibi

eleştirirken proporsiyonel olalım

kerem 26 lig maçının 10unda skor üretmiş 2000 dkda 17 g + a (1 g/a per 118 dk)
wilf 23 lig maçının 8inde skor üretmiş 1200 dkda 12 g + a (1 g/a per 100 dk)

keremi eleştir diye demiyorum kerem iyi bir oyuncu mertens ve ikardi ile daha uyumlu ama gece gündüz wilfe dalmanın anlamı yok hiç bişey yapmıyomuş gibi
Zaten bu istatistikleri yaptığı zaman burada Kerem'e sövüe Zaha'yı övüyordu millet. Ama son haftalar tam batışta. Oyuna hiçbir etkisi yok hatta zararı var. Onun için gayet normal bir de aldıpı paraya bakınca az bile diyorum. Ayrıca Kerem bu beyefendi için poziyonundan edilmiş bir adam. Belki sene başından beri solda oynasa daha verimli olurdu.

Ziyech Zaha Tete ile ugrasacagimiza elimizde altin gibi Morutan vardi takimda tutsaydik en azindan mucadele eder trip atmazdi. Sessiz, konusmuyor diye takimdan gonderdik adami resmen. Su ucune odedigimiz maasla Belcika liginden 2 tane topcu cozerdik.

Valla takıma uyumadığını düşündüğüm Zaniolo bile kalmış olsa fark yaratırdı birkaç maç en azından kasadan para çıkmazdı ek olarak. Hayta Zaniolo transferine de olumlu yansırdı. Yunus da bunu ve ortayı yedeklendi de.. neyse.

seni de listeye aldım mithat
Eyvallah usta.

359e7804f6838f192725d264970b9a90.jpg

Solbek kazım olmasa daha iyi olurdu dan on numarada keremle oynamasaya kadar geldik. En son forvette icardi , kalede Muslera olmasaydıyla bitireceğiz herhalde. Zahayı paklamak için takımda boklanmayacak oyuncu kalmayacak herhalde. Kardeşim adam solda topu aldı karşısında defans. Ya pas verecek ya çalım atacak yada şut atacak. Bu adam zaten pas atmıyor, çalım atamıyor şutu da bir atıyor on atamıyor. Şimdi on numara ile bunun ne alakası var. Sanki önüne top gelmiyorda o yüzden koşu yapamıyor. Adam bitmiş biz hala kılıf arama peşinde.

Solbek kazım olmasa daha iyi olurdu dan on numarada keremle oynamasaya kadar geldik. En son forvette icardi , kalede Muslera olmasaydıyla bitireceğiz herhalde. Zahayı paklamak için takımda boklanmayacak oyuncu kalmayacak herhalde. Kardeşim adam solda topu aldı karşısında defans. Ya pas verecek ya çalım atacak yada şut atacak. Bu adam zaten pas atmıyor, çalım atamıyor şutu da bir atıyor on atamıyor. Şimdi on numara ile bunun ne alakası var. Sanki önüne top gelmiyorda o yüzden koşu yapamıyor. Adam bitmiş biz hala kılıf arama peşinde.
Zaha mental anlamda çok zayıf bir oyuncu burası kesin ancak Bandırma maçı bitene kadar öyle tartışılan performansı da yoktu. Yedek kaldıktan sonra saçmalamaya başladı. Böyle anlatmak gerekir durumu.

Icardi'nin olmadığı dönemde takımı taşıyan kişi kendisiydi. Eleştirin ama bu detayları atlayarak değil.

yav kavgayı bırakın

aksam cıksın 2 tane caksın herkes alkıslar

@Oğuzhan Sesko da dahil

İlk süre almaya başladığında şimdikinden daha iyiydi çalımlar falan daha başarılıydı. kendiside dahil herkes daha iyi olacağını söyledi, umut etti. Gelinen noktada ileri değil geriye giden bir form durumu var yani Okan hocam Zaha'ya ne yapsa haklı.

Zaha mental anlamda çok zayıf bir oyuncu burası kesin ancak Bandırma maçı bitene kadar öyle tartışılan performansı da yoktu. Yedek kaldıktan sonra saçmalamaya başladı. Böyle anlatmak gerekir durumu.

Icardi'nin olmadığı dönemde takımı taşıyan kişi kendisiydi. Eleştirin ama bu detayları atlayarak değil.
Buna kesinlikle katılmıyorum hatta mücadele eden futbolculara ciddi haksızlık olur.

Icardi olmayan dönemde takımı taşıyan 2 futbolcu Mertens ve Barış bunların dışında istikrarsız performans veren 2 futbolcu vardı Kerem 2 maç kazandırdı Zaha 1 maç kazandırdı.

Buna kesinlikle katılmıyorum hatta mücadele eden futbolculara ciddi haksızlık olur.

Icardi olmayan dönemde takımı taşıyan 2 futbolcu Mertens ve Barış bunların dışında istikrarsız performans veren 2 futbolcu vardı Kerem 2 maç kazandırdı Zaha 1 maç kazandırdı.
icardi olmayan dönemde takımı stoperlerın attıgı goller tasıdı

Geri
Üst Alt