#14 Wilfried Zaha

İşin kötüsü, takımda hazzeden tek futbolcu olmayabilir ve bunun sebebi de kendisidir büyük ihtimalle...

Kadroda öyle kasıntı, birilerine tepeden bakıp hor görecek, kıskançlık krizlerine girecek karakterde oyuncu yok, dışarıya yansıyanlara göre. İnsan bir grup içinde ne ekerse onu biçer. Bir bu ve belki bir de Ziyech vardır 'ayrık otu' gibi takılan. Tete ve hatta Ndombele bile pek öyle görünmüyorlar...

Daha geldiği gün pişman olmuş gibi halleri vardı zaten ve sonraki süreçte de aksini hiç düşündüremedi...

Bence saha, iklim, ortam bir de bizdeki futbol yapilanmasi adamin senelerdir alisik oldugu EPL kluplerinden oldukca ve hayli farkli. O nedenle empati kurabiliyorum.

Ancak bence asil sorunu, Crystal Palace'deki konfor alanini bulamamasi ve bu konfor alanina cokca alismis olmasi. Bu su demek, onun tercih ve isteklerine asla hayir denmemis ya da karsi durulmamis olabilir (olasilik) ve dahi oyun icinde target-man ozelligini de bizde yitirince (cunku bu isim Icardi veya Kerem A.) bir sersemlik yasadi ustune de Okan Hoca ile de cok iyi iletisimleri oldugunu dusunmeyen bana gore diger bir etmen de bu olabilir.

Atletikliğini kaybetmiş maalesef. Forvete devşirilmeyi kabullenmesi kariyeri açısından daha sağlıklı olacak. Zira şu an en iyi yaptığı şey son vuruş.

Zaha ben gtümle başımla bu ligin içinden geçerim diye gelmiş belli ki. Bu ligi çok küçümsüyorlar haklılık payları da var ama bize karşı oynayan takımlar hep full konsantre oynuyor. Okan hoca oynatmak için takımın tüm dengelerini de alt üst etti zamanında. Mertens den vazgeçip Kerem i ortaya kaydırdı. Yeri geldi Kerem sağa geçti vs. Ama arkadaş herkes çalışsın benim önümü açsın derdine düştü. Bireyselliği seçti. Millet de gerizekalı değil 2 adam koyunca önüne patladı o da.

Kötü oyuncu demiyorum ama takım için oynayan bir oyuncu değil ne yazık ki. Dünden beri herkes Galatasaray ın yetenekli yıldız olma ihtimali olan transferlerinin daha başarılı olduğu kanısında ki bunda haklılık payları var. Ya aidiyeti yüksek profilli mertens icardi torriera gibi isimler ya da basamak atlamak için çalışmayı ön plana koyan profiller başarılı oluyor.
Torreira'daki çalışma şevki , azmi , takımdaşlığı keşke tüm oyunculara sirayet edebilse.
Bundan sonra yapılacak tüm transferlerde:

1-Takım Aidiyeti
2-Melo Hırsı:)
3-Yıliçerisinde oldukça fazla oynamışlığı

Bu 3 kıstasa kesinlikle bakılmalı ve vize ona göre verilmeli.

Performans bir tarafa oyuncuların ruh haline çok takılındıgını düşünüyorum. Bende dün ndombele ye bari fotoda dogru dürüst dursaydın elinde telefon kenardan kafanı uzatmıssın demistim :asd: ama üzerine düşününce gamsız bir yapısı var ve dogal öyle olması aslında. Bu adamın yapısıda bu ziyechde , zahada önceki takımlarında farklı degillerdi.

Atletikliğini kaybetmiş maalesef. Forvete devşirilmeyi kabullenmesi kariyeri açısından daha sağlıklı olacak. Zira şu an en iyi yaptığı şey son vuruş.
Top sürdürmeden ceza sahası yayı yada içinden tek çalım üzerine şut...Başka hiçbir şey yaptırmayacaksın bu adama Premier lige damga vurduğu yardıra yardıra gidişleri videolardan izleriz artık ...

martens'e bakıp utanabilir tabi yüzü varsa!

Performans bir tarafa oyuncuların ruh haline çok takılındıgını düşünüyorum. Bende dün ndombele ye bari fotoda dogru dürüst dursaydın elinde telefon kenardan kafanı uzatmıssın demistim :asd: ama üzerine düşününce gamsız bir yapısı var ve dogal öyle olması aslında. Bu adamın yapısıda bu ziyechde , zahada önceki takımlarında farklı degillerdi.
Hocam aylardır konuştuğumuz bu oyuncular " hero" modunda getirildiler. Onlardan futbol oynamalarını beklemek en tabii hakkımız. Arkadaşlar asli görevlerini yetirsinler ister kaba etten foto versinler. Nasıl yapıları varsa var ,yeter ki çıkıp takır takır toplarını oynasınlar.Yok kafayı uzatmış yok uzatmamış bunların tamamı teferruat. Ama statta sakil durdukça herşeyleri bir zaman sonra batmaya başlıyor.

Hocam aylardır konuştuğumuz bu oyuncular " hero" modunda getirildiler. Onlardan futbol oynamalarını beklemek en tabii hakkımız. Arkadaşlar asli görevlerini yetirsinler ister kaba etten foto versinler. Nasıl yapıları varsa var ,yeter ki çıkıp takır takır toplarını oynasınlar.Yok kafayı uzatmış yok uzatmamış bunların tamamı teferruat. Ama statta sakil durdukça herşeyleri bir zaman sonra batmaya başlıyor.
Cumlenin başını okuduguna emin misin?

Zaten seninle hemfikir olduğum için bunları yazdım.
Bu arada hero kavramıyla alınmaları basli basına baska bir hataydı futbol 80 lerde degil maalesef artık hero diye bir sey kalmadı. KDB isen , haalandsan dahi oyunun gerektirdiklerini her iki yonlu yapman gerek. Dün @Mustafa Canaslan rtaş atmıstı bende ondan görüp dinledim orhan ulucanın dün maç onü programında 40.dk dan falan itibaren söylediklerine birebir katılıyorum.

Torreira'daki çalışma şevki , azmi , takımdaşlığı keşke tüm oyunculara sirayet edebilse.
Bundan sonra yapılacak tüm transferlerde:

1-Takım Aidiyeti
2-Melo Hırsı:)
3-Yıliçerisinde oldukça fazla oynamışlığı

Bu 3 kıstasa kesinlikle bakılmalı ve vize ona göre verilmeli.
Hocam en en en kritigi bence 3.madde. 1-2 yi bilme sansin cok dusuk. Ki biz en lay lay lom oyuncuyu alsak bile kulup genlerimiz ile 1-2 yi hallederiz. Bize gelen oyuncu illaki takimi benimser hirsli olur. Genelde hep boyle olmustur ama en onemlisi 3.madde. Oynayan topcuyu alican baska yolu yok bu isin. Bak kohnu aldik attik sahaya. Adam cunku her mac oynuyodu almanyada. Ziyech zaha ndombelenin fiyasko olmasindaki ana sebep bu . Artik oynamayan topcuya 1 kurus vermeyelim.

Bence kazanmalıyız kendisini kalan maçlarda ihtiyacımız var ama formasının garanti olmadığını bilmeli keremden daha iyi olduğunu düşünüyorsa bunu sahada göstermek için daha çok asılmalı

para istemıyoruz alın

Cok.olumsuz bakmiyorum.kendisine
Kalan haftalarda bize lazım, tek.basina mac alacak kapasitesi var

10 maç sabredip takıma destek olamıyor sosyal medya şaklabanları. Yine abuk sabuk twitler uçuşuyor her yerde. Transfer konuşmanın zamanı mı.

Geri
Üst Alt