Aykut Aydil
10 Numara!
- 13 Temmuz 2015
- 14.474
- 8.837
- 1.698
Son paylaştığı hikayeye bakılırsa gidiyor sanırım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne paylasmis renkdas?Son paylaştığı hikayeye bakılırsa gidiyor sanırım
Son paylaştığı hikayeye bakılırsa gidiyor sanırım
____N'dom_LucasBizde nasil bir zenginlik varsa, Zaha-Ziyech-Ndombele-Tete'ye 13 milyon maas verip 5er 90dk oynatmadik. Zaha ozelinde 4 milyon maas verdigimiz bir adami kazanmak icin daha fazla caba gostermeliyiz. Kendisi habire trip atiyo ve takim arkadaslariyla pek uyumlu gibi degil. Fakat Okan hocanin boyle bir oyuncunun alinmasina izin verilirken ondan maksimum verimi alacak duzenide dusunup kurmasi gerekiyordu.
Bizde nasil bir zenginlik varsa, Zaha-Ziyech-Ndombele-Tete'ye 13 milyon maas verip 5er 90dk oynatmadik. Zaha ozelinde 4 milyon maas verdigimiz bir adami kazanmak icin daha fazla caba gostermeliyiz. Kendisi habire trip atiyo ve takim arkadaslariyla pek uyumlu gibi degil. Fakat Okan hocanin boyle bir oyuncunun alinmasina izin verilirken ondan maksimum verimi alacak duzenide dusunup kurmasi gerekiyordu.
Sen yanlış anlamışsın.Son paylaştığı hikayeye bakılırsa gidiyor sanırım
Mertens'in verdiği mücadeleyi yapamayacağı için olmaz forvet oynadığı senaryoda 3'e 2 orta sahayı direk veriyoruz.4 4 2 nin 2 si olur mu
Taraftara doğru 2 eliyle öpücükler salliyordu yada ben yanlış anladım.ne paylasmis renkdas?
en zoru sergio olacak - 3M eu seneelik kontratı var 2 yıl daha.Bu yaz transfer döneminde kimler gelecek değilde gitmesi gerekenlerin ne kadarını yollayabileceğimizi daha çok merak ediyorum.