#14 Wilfried Zaha

Oynamadan bitirdiği sezonda 10 gol 4 asist yaptı çok umutlandırdı bizi ama tutmadı maalesef ...

ilk geldiğinde çalımlarını bekliyordum atamadı şutları iyidi
son haftalarda çalım atmaya başladı şutlar gitti.
herif koca sene aynı anda iki işi yapamadı
Yalan yok ben Keitadan sonraki gözümüzün pasını silecek adam diyordum da kosamamasi beni hayret ettirdi ya. Daha 1.5 seneye kadar Arap atı gibi olan adam ne hale geldi şaka gibi

En iyi 20 golü izledim şimdi tekrar. Zaha ve Ziyech içimizde ukde kalacak gibi ne yazık ki. Bu ikisinin aklı ve fizik kondisyonu yerinde olsa parçalardık rakipleri.

En iyi 20 golü izledim şimdi tekrar. Zaha ve Ziyech içimizde ukde kalacak gibi ne yazık ki. Bu ikisinin aklı ve fizik kondisyonu yerinde olsa parçalardık rakipleri.
İkiside sezon başı kamp dönemi yapamadılar belki yapsalar farklı olabilirdi ama o konuda da ciddi şanssızlığımız var hatta Icardi'de tam anlamıyla yapamadı.

Geldiğinde tabiri caizse HUNHARCA bağırarak sevinmiştim. Ancak bizi ipten aldığı maçlar olsa da ne yazık ki beklediğim katkıyı veremedi. Kalsa da gitse de şaşırmam şu aşamada. Kararı hoca verecek elbet

Bazı çiçekler bazı topraklarda olmuyor. Kendisini PL'ye zarar etmeden yada minimum zararla 5-10 civarı bonservise göndermek bizim için en sağlıklısı olacaktır.

GOqEwrwWUAA3Ca0

Kupa da kazandın kardeş artık güle güle kalırsa yine iş yapacagini düşünüyorum ama çok git gelli bir arkadaş hem de oyuncu tipi olarak savunma arkasına koşu atan bir tipe ihtiyacımız var Ziyech mi Zaha mi deseler ki demek zorunda olucaz muhtemelen Ziyech daha ok bir oyuncu o da canı isteyince oynuyor ama istediğinde fark yaratıyor en azından bana kalsa ikisinden de çıkarım da işte bakalım neler olacak göreceğiz.
Barışın gitme ihtimalini varsayarak bence ne Zaha ne Tete ne Ziyech nede Kerem kalmalı bize fişek gibi kanatlar lazım.

satilik kelepir :

Degiseni yok 2 parca vurugu var km orjinal az kacar cok yakar :)

takas tekliflerine acigiz .
Ölücüler arayabilir :D
)))))))))))))))))
Fiyat: 3 milyon euro.

Aynen tüm kanatları satıp sola Vinicous sağa da Salah alıcaz

Pardon Salah gelmesin ne de olsa Arap

okan buruk ilk fırsatta zaha ağabeyi uğurlayacaktır diye düşünüyorum

Geri
Üst Alt