- 3 Haziran 2015
- 57.114
- 66.271
- 4.143
Dün bu adamin gözleri mi doldu ben mi yanlis gördüm gözlügün altinda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne rol çalması koca forumda 3 kişiyiz zaten zahayı seven biri ben birde @Mehmet Eroğlu ve @Hayri Cund ahbertler.
Yalan yok ben Keitadan sonraki gözümüzün pasını silecek adam diyordum da kosamamasi beni hayret ettirdi ya. Daha 1.5 seneye kadar Arap atı gibi olan adam ne hale geldi şaka gibiilk geldiğinde çalımlarını bekliyordum atamadı şutları iyidi
son haftalarda çalım atmaya başladı şutlar gitti.
herif koca sene aynı anda iki işi yapamadı
İkiside sezon başı kamp dönemi yapamadılar belki yapsalar farklı olabilirdi ama o konuda da ciddi şanssızlığımız var hatta Icardi'de tam anlamıyla yapamadı.En iyi 20 golü izledim şimdi tekrar. Zaha ve Ziyech içimizde ukde kalacak gibi ne yazık ki. Bu ikisinin aklı ve fizik kondisyonu yerinde olsa parçalardık rakipleri.
Nereye gidiyorsun seneye mayısta mi donucen yineGitmiş oh
Vasatın altı espriNereye gidiyorsun seneye mayısta mi donucen yine
Yok üstüydü.Vasatın altı espri
Barışın gitme ihtimalini varsayarak bence ne Zaha ne Tete ne Ziyech nede Kerem kalmalı bize fişek gibi kanatlar lazım.Kupa da kazandın kardeş artık güle güle kalırsa yine iş yapacagini düşünüyorum ama çok git gelli bir arkadaş hem de oyuncu tipi olarak savunma arkasına koşu atan bir tipe ihtiyacımız var Ziyech mi Zaha mi deseler ki demek zorunda olucaz muhtemelen Ziyech daha ok bir oyuncu o da canı isteyince oynuyor ama istediğinde fark yaratıyor en azından bana kalsa ikisinden de çıkarım da işte bakalım neler olacak göreceğiz.