#14 Wilfried Zaha

Fenerli biride Galatasaray hesabı yapıp istediğini yazabilir sosyal medyaya bu kadar kulak veremezsin eleştiri varsa daha fazla hırslan sahada göster tweet atarak yanıt verme.
Herifin gsli oldugu belli reis. Bizim mal taraftarimiz da aşırı fazla zaten majorlar minor degil ki.

Herifin gsli oldugu belli reis. Bizim mal taraftarimiz da aşırı fazla zaten majorlar minor degil ki.
Hangi takımlı olduğunun bir önemi yok şampiyon olmuşsun kazandırdığın maçlar var eleştiri illa ki olacak kulaklarını tıka önümüzdeki seneye hırsla hazırlan kendini göster.

Gidip ne diye cevap veriyor ki eğer bu işlerle uğraşacaksa futbolcu yerine Avukat olsaydı.

Gitmek istemiyor olabilir.

Teklif varsa satilsa fena olmaz.

Zaha'ya bir noktada katılıyorum ard arda gol attığı haftatalarda kesik yemişti. Ki yerine oynayan adamlar kendisinden de kötü oynuyorken bu durum gerçekleşmişti ama keşke bunu sosyal medyada dile getirmeseydi.

Ziyech'e neler dendi parasını alamıyor diye sahaya çıkmıyor Kopenhag maçına gelmedi süper kupaya gitmedi yemediği laf kalmadı sosyal medyada bile gönderin gitsin denildi.

Ama adam 1-2 maç kendini gösterdi formayı kaptı hocada üst üstte formayı verdi gollerine devam etti hoca o dönem kesti mi kesmedi oynatmaya devam etti.

Zaha'da böyle bir durum hiçbir zaman olmadı tamamen istikrarsızdı burada bile rakiplerin sağ bekini milli takımlık yaptı diye dalga geçiliyordu Trabzonspor maçını kurtarmış olabilir ama kötü yaptığı işlerde fazlaydı.

Antep maçını kazandırmıştır, Ankaragücü maçını kazandırmıştır, Trabzonspor deplasmanını kazandırmıştır ama aynı zamanda kaybettirebileceği çok fazla maç vardı.

Hangi takımlı olduğunun bir önemi yok şampiyon olmuşsun kazandırdığın maçlar var eleştiri illa ki olacak kulaklarını tıka önümüzdeki seneye hırsla hazırlan kendini göster.

Gidip ne diye cevap veriyor ki eğer bu işlerle uğraşacaksa futbolcu yerine Avukat olsaydı.
Bunun avukatlıkla bir ilgisi yok rtas ulke olarak çogu zaman aşırı taciz ediyoruz oyuncuları hatanın oyuncularda oldugunu dusunmuyorum yani.

Bunun avukatlıkla bir ilgisi yok rtas ulke olarak çogu zaman aşırı taciz ediyoruz oyuncuları hatanın oyuncularda oldugunu dusunmuyorum yani.
Futbolcusun bu ülkede Icardi sonrası en çok kazanan futbolcularından birisin 4.5 m euro para kazanıyorsun bir zahmet formanın ağırlığını bilip mahçubiyet hissetmesi lazım.

Hem para kazanayıp hem formum istikrarsız olsun hem hocaya laf atayım taraftar yazarsa ağır konuşayım yok öyle bir dünya yapamazsın.

Haklı ama taraftarlan papaz olunmaz, hele Türkiye gibi bir ülkede

bu arkadaşın satışının hızlıca gerçekleşmesi lazım yok eğer kadroda duracaksa doğruu kampa hatta şimdiden başlasın

Wilfried Zaha: "Oyun oynamaya geldim"

Oyunda ghostlayayımda aklı başına gelsin

Geri
Üst Alt