Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Herifin gsli oldugu belli reis. Bizim mal taraftarimiz da aşırı fazla zaten majorlar minor degil ki.Fenerli biride Galatasaray hesabı yapıp istediğini yazabilir sosyal medyaya bu kadar kulak veremezsin eleştiri varsa daha fazla hırslan sahada göster tweet atarak yanıt verme.
Hangi takımlı olduğunun bir önemi yok şampiyon olmuşsun kazandırdığın maçlar var eleştiri illa ki olacak kulaklarını tıka önümüzdeki seneye hırsla hazırlan kendini göster.Herifin gsli oldugu belli reis. Bizim mal taraftarimiz da aşırı fazla zaten majorlar minor degil ki.
Bunun avukatlıkla bir ilgisi yok rtas ulke olarak çogu zaman aşırı taciz ediyoruz oyuncuları hatanın oyuncularda oldugunu dusunmuyorum yani.Hangi takımlı olduğunun bir önemi yok şampiyon olmuşsun kazandırdığın maçlar var eleştiri illa ki olacak kulaklarını tıka önümüzdeki seneye hırsla hazırlan kendini göster.
Gidip ne diye cevap veriyor ki eğer bu işlerle uğraşacaksa futbolcu yerine Avukat olsaydı.
Futbolcusun bu ülkede Icardi sonrası en çok kazanan futbolcularından birisin 4.5 m euro para kazanıyorsun bir zahmet formanın ağırlığını bilip mahçubiyet hissetmesi lazım.Bunun avukatlıkla bir ilgisi yok rtas ulke olarak çogu zaman aşırı taciz ediyoruz oyuncuları hatanın oyuncularda oldugunu dusunmuyorum yani.
aldıgı paraya göre yedigi küfrü kıyaslarsak küfür yememis gibi oluyorgitmedi mi halen
@Okan Özkan a sorun hocam bunlarıBu siyahilerin bu gereksiz alınganlığı yok mu beni benden alıyor. Hemen saygıya bilmem neye getiriyolar olayı, sanırsın hepsi de aristokrasinin beşiğinde büyümüş.