#14 Wilfried Zaha

adı tete olsa linc ediliyordu

Yayın açıp oyun oynamaya devam ettiği sürece boş beleş yorumlara maruz kalacaktır. Bu kadar takıntı yapıyorsa araya mesafe koysun. Napacak millet bütün yayın helal be ne aim varmış zaha abi sende mi yazacak.

Git tatil yapsana la İstanbulda ne işin var? Seneye kalırsa iyi top oynayacakmış gibi bir his var bende ama o riske girilir mi zannetmiyorum. Teklif varsa yollanır

Galatasaraydan zahaya misilleme gibi paylasım

gel esporda oyna zaha

boş zamanlarında seks yapma yerine full yayın açıyor. yani insan şüphelenmeden edemiyor

KralErden gittiği için bizim içimiz kan ağlıyor. Zaha ise oyunlarda takılıyor. Böleyim şu an.

1717532852688.png

Dazet' ten gelecek sezon tatmin edici bir kanat oyuncusu performansı bekleyen var mı cidden?! O mevkide oynamak için gereken meziyetlerin çoğunu göremedim ben bu adamda.

Eleştiren olunca hemen TS maçı örneği veriliyor. TS, o sıralarda Afrika Kupası ve sakatlıklar nedeniyle ağır kadro zaafiyeti yaşıyor ve önüne gelene yeniliyordu; iki maç daha kaybetseler Avcı kesin paketlenirdi. Ki o maçta zayıf rakibe karşı santrfor oynamıştı. Santrfor oynasa yine goller atar ama oranın ideal oyuncusu değil, kafa toplarında hiçbir zaman iyi olmamıştır mesela.

7 milyon maaş alan (Erden Timur' un net ifadesidir; 3 yıllık maaş tutarının 21 milyon olduğunu söylemiştir; ilgili videoyu bulmaya üşendim) adamı da İcardi yedeği olarak düşünenin aklına şaşarım.

Kalırsa, iki sezon için bizden alacağı 14 milyonu veren başka bir yer bulamadığı için kalır, hiç de iyi olmaz.

Son sezon maaş baremi gereksiz yükseltildi. Hiçbir futbolcuya 4 m üstü maaş verilmemeliydi. İcardi hariç tabii; o adam bir futbolcudan çok daha fazlasını ifade eden bir ikon oluvermişti ilk sezonunda; mecbur tutulacaktı ki yarım yamalak oynadığı sezonda bile en büyük silah oldu...

Maaşı 2 milyon olsa bile kontenjan harcamazdım bu ağlak herif için...

Ben bu adama sizin kadar olumsuz bakmıyorum. Kerem Giderse yerine her türlü oynar. İstatistikleri gayet iyiydi, Sürekli forma bulduğunda daha iyi yerlere geleceğini de düşünüyorum.

Kerem gidince hoca mecbur kullanacak bu sezon Kerem'e gösterilen müsamaha kendisine gönderilse şubatta kartopu atarak champ. kutluyoduk

He hem makul bir teklif yapan talibi çıkar hem kendisi gitmek ister o zaman yollanır. Fakat bedelli fesih falan yollara hiç gerek yok Oliveira muamelesi yapmaya gerek yok adama

Geri
Üst Alt