Dazet' ten gelecek sezon tatmin edici bir kanat oyuncusu performansı bekleyen var mı cidden?! O mevkide oynamak için gereken meziyetlerin çoğunu göremedim ben bu adamda.
Eleştiren olunca hemen TS maçı örneği veriliyor. TS, o sıralarda Afrika Kupası ve sakatlıklar nedeniyle ağır kadro zaafiyeti yaşıyor ve önüne gelene yeniliyordu; iki maç daha kaybetseler Avcı kesin paketlenirdi. Ki o maçta zayıf rakibe karşı santrfor oynamıştı. Santrfor oynasa yine goller atar ama oranın ideal oyuncusu değil, kafa toplarında hiçbir zaman iyi olmamıştır mesela.
7 milyon maaş alan (Erden Timur' un net ifadesidir; 3 yıllık maaş tutarının 21 milyon olduğunu söylemiştir; ilgili videoyu bulmaya üşendim) adamı da İcardi yedeği olarak düşünenin aklına şaşarım.
Kalırsa, iki sezon için bizden alacağı 14 milyonu veren başka bir yer bulamadığı için kalır, hiç de iyi olmaz.
Son sezon maaş baremi gereksiz yükseltildi. Hiçbir futbolcuya 4 m üstü maaş verilmemeliydi. İcardi hariç tabii; o adam bir futbolcudan çok daha fazlasını ifade eden bir ikon oluvermişti ilk sezonunda; mecbur tutulacaktı ki yarım yamalak oynadığı sezonda bile en büyük silah oldu...
Maaşı 2 milyon olsa bile kontenjan harcamazdım bu ağlak herif için...