- 3 Temmuz 2012
- 139.364
- 87.842
- 5.338
1. lig beklerine bile üstünlük kuramayan adam 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Kalan iki sezonluk sözleşmelerinin karşılığı olarak; Oliveira 5.5, Zaha 14 milyon alacak ama...Kerem gidince hoca mecbur kullanacak bu sezon Kerem'e gösterilen müsamaha kendisine gönderilse şubatta kartopu atarak champ. kutluyoduk
He hem makul bir teklif yapan talibi çıkar hem kendisi gitmek ister o zaman yollanır. Fakat bedelli fesih falan yollara hiç gerek yok Oliveira muamelesi yapmaya gerek yok adama
Kulübe maliyeti 14m değil öncelikleKalan iki sezonluk sözleşmelerinin karşılığı olarak; Oliveira 5.5, Zaha 14 milyon alacak ama...
Oliveira' nın olası katkısı 'sıfır' değerinde de Zaha 14 milyonun ne kadarının karşılığını, hangi mevkide verebilir sence? Derin bir nefes alıp biraz düşünerek cevap ver lütfen...
Zaha' nın o maliyetle kalması, sağbek için Bünyamin Balcı' nın ilk 11 de oynamak üzere transfer edilmesini, yahut 10 numaraya transfer yapılmayıp Yunus' un orada denenmesini filan gerektirebilir mesela. Ne dersin, ister misin?..
Tadic-ferdi uyumu fenerin tek oyun planıydı1400 dkda 10 gol atan adam sakatlıksız ve kamp geçirmiş bi şekilde oynatıldığı taktirde gol show yapar
İnanıor ve güvenioruz
7 milyon da şampiyonluk için değer
3200 dkda penaltısız 4 gol atmış tadiçin yerinde olsa neticenin ne olacağını düşünürsek Dazet konusundan çıkıp başka bi uğraş bulmanın daha doğru olduğunu idrak edebiliriz
toreira - yeni herif
barış - mertens - arslan dazet
icardi
allahın izniyle
Tadic-ferdi uyumu fenerin tek oyun planıydı
boşa burdan yürüme bence
Kulübe 3 yıllık maliyetinin 21 milyon olduğu konusunda Erden Timur' un yalancısıyım. Bir yıl önce bonservisinin 20 milyona alınabileceğini, dolayısıyla maaşının neredeyse bedavaya geldiğini filan da anlattığı bir video izledim. Arayıp bulmak zor şimdi; uydurduğumu düşünürsen canın sağ olsun...Kulübe maliyeti 14m değil öncelikle
Bedelsiz fesihe karşı olmadığımı yazmıştım ama üstüne para vermeye gerek olmadığı kanısındayım hepsi bu. Hatta imza parasını çıkaracak sembolik bir ücrette diretmeliyiz uzun süre
Yo öyle dedi ama üç yıllık kazancı dedi, muhtemelen kalanı sponsorlar vs. veriyor işteKulübe 3 yıllık maliyetinin 21 milyon olduğu konusunda Erden Timur' un yalancısıyım. Bir yıl önce bonservisinin 20 milyona alınabileceğini, dolayısıyla maaşının neredeyse bedavaya geldiğini filan da anlattığı bir video izledim. Arayıp bulmak zor şimdi; uydurduğumu düşünürsen canın sağ olsun...
Yo öyle dedi ama üç yıllık kazancı dedi, muhtemelen kalanı sponsorlar vs. veriyor işte
Bana da lüks geliyor ama mevcut transfer komitesi muhtemelen riskli isimlere büyük paralar harcayacak. Takıma uyumu olan oyuncular devam etse daha mı iyi olur diyorum ben de.
Kamptaki durumu iyi olursa kalması taraftarıyım. Tavanı yüksek ve çalışkan bir adam, mental olarak adapte olursa ciddi pozitif etki yaratır.
Giderse de yapacak bir şey yok benim düşüncem bu.