#14 Wilfried Zaha

1. lig beklerine bile üstünlük kuramayan adam :asd:

Kerem gidince hoca mecbur kullanacak bu sezon Kerem'e gösterilen müsamaha kendisine gönderilse şubatta kartopu atarak champ. kutluyoduk

He hem makul bir teklif yapan talibi çıkar hem kendisi gitmek ister o zaman yollanır. Fakat bedelli fesih falan yollara hiç gerek yok Oliveira muamelesi yapmaya gerek yok adama
Kalan iki sezonluk sözleşmelerinin karşılığı olarak; Oliveira 5.5, Zaha 14 milyon alacak ama...

Oliveira' nın olası katkısı 'sıfır' değerinde de Zaha 14 milyonun ne kadarının karşılığını, hangi mevkide verebilir sence? Derin bir nefes alıp biraz düşünerek cevap ver lütfen...

Zaha' nın o maliyetle kalması, sağbek için Bünyamin Balcı' nın ilk 11 de oynamak üzere transfer edilmesini, yahut 10 numaraya transfer yapılmayıp Yunus' un orada denenmesini filan gerektirebilir mesela. Ne dersin, ister misin?..

Kalan iki sezonluk sözleşmelerinin karşılığı olarak; Oliveira 5.5, Zaha 14 milyon alacak ama...

Oliveira' nın olası katkısı 'sıfır' değerinde de Zaha 14 milyonun ne kadarının karşılığını, hangi mevkide verebilir sence? Derin bir nefes alıp biraz düşünerek cevap ver lütfen...

Zaha' nın o maliyetle kalması, sağbek için Bünyamin Balcı' nın ilk 11 de oynamak üzere transfer edilmesini, yahut 10 numaraya transfer yapılmayıp Yunus' un orada denenmesini filan gerektirebilir mesela. Ne dersin, ister misin?..
Kulübe maliyeti 14m değil öncelikle

Bedelsiz fesihe karşı olmadığımı yazmıştım ama üstüne para vermeye gerek olmadığı kanısındayım hepsi bu. Hatta imza parasını çıkaracak sembolik bir ücrette diretmeliyiz uzun süre

1400 dkda 10 gol atan adam sakatlıksız ve kamp geçirmiş bi şekilde oynatıldığı taktirde gol show yapar
İnanıor ve güvenioruz
7 milyon da şampiyonluk için değer
3200 dkda penaltısız 4 gol atmış tadiçin yerinde olsa neticenin ne olacağını düşünürsek Dazet konusundan çıkıp başka bi uğraş bulmanın daha doğru olduğunu idrak edebiliriz
toreira - yeni herif
barış - mertens - arslan dazet
icardi
allahın izniyle

1400 dkda 10 gol atan adam sakatlıksız ve kamp geçirmiş bi şekilde oynatıldığı taktirde gol show yapar
İnanıor ve güvenioruz
7 milyon da şampiyonluk için değer
3200 dkda penaltısız 4 gol atmış tadiçin yerinde olsa neticenin ne olacağını düşünürsek Dazet konusundan çıkıp başka bi uğraş bulmanın daha doğru olduğunu idrak edebiliriz
toreira - yeni herif
barış - mertens - arslan dazet
icardi
allahın izniyle
Tadic-ferdi uyumu fenerin tek oyun planıydı

boşa burdan yürüme bence

Td Roy hodgson bu adamı nasıl yönetti acaba.Karakter olarak bayağı tripliydi zaten bu adam crystal palace'da bile.Kendini fiziksel olarak verse hala iş yapacak oyuncu.

Tadic-ferdi uyumu fenerin tek oyun planıydı

boşa burdan yürüme bence

ewt beke kıçını dayayıp ferdiye pas veren biri olmasa fb kim bilir nerelerde olurdu
3200 dk 4 gol
2020 21 arda turan gibi ama onun arkasında ferdi gibi yardıran biri yoktu malesef
bütün sene kanatta pasörlük yapıp 4 gol atan ardayla nasıl 2. olduk ve larin oynarken blowtaş olduysa bizi de dazetin golleri şamp yaptı
saol pointime verdiğin destek içün

Photo-by-Forza-Cimbom-on-November-27-2023.jpg

RFSLO-logo-with-tag-with-period-for-web.png

1 sezon daha şans verilmeli kamp yemiş bir zaha ligin bug ı olabilir unutulmasınki kamp yememiş bize sakat gelmiş zaha dahi hiç fena katkı vermedi

Kulübe maliyeti 14m değil öncelikle

Bedelsiz fesihe karşı olmadığımı yazmıştım ama üstüne para vermeye gerek olmadığı kanısındayım hepsi bu. Hatta imza parasını çıkaracak sembolik bir ücrette diretmeliyiz uzun süre
Kulübe 3 yıllık maliyetinin 21 milyon olduğu konusunda Erden Timur' un yalancısıyım. Bir yıl önce bonservisinin 20 milyona alınabileceğini, dolayısıyla maaşının neredeyse bedavaya geldiğini filan da anlattığı bir video izledim. Arayıp bulmak zor şimdi; uydurduğumu düşünürsen canın sağ olsun...

Kulübe 3 yıllık maliyetinin 21 milyon olduğu konusunda Erden Timur' un yalancısıyım. Bir yıl önce bonservisinin 20 milyona alınabileceğini, dolayısıyla maaşının neredeyse bedavaya geldiğini filan da anlattığı bir video izledim. Arayıp bulmak zor şimdi; uydurduğumu düşünürsen canın sağ olsun...
Yo öyle dedi ama üç yıllık kazancı dedi, muhtemelen kalanı sponsorlar vs. veriyor işte

Yo öyle dedi ama üç yıllık kazancı dedi, muhtemelen kalanı sponsorlar vs. veriyor işte

Mesajı gönderdikten sonra bunu gördüm; video silindiği için bulamamışım demek ki. Sponsor da veriyor olsa, bu parayı adam alıyor sonuçta; başka biri bulunsa onun için de verirdi herhalde.

Baştan beri diyorum; yerli mecburiyeti dolayısıyla en az birinin sahada olması gereken Kerem ve Barış' ın orijinal mevkisine böyle yüksek maliyetle 31 yaşında bir yabancı oyuncu transfer etme seçeneğini bir 'fırsat' olarak değerlendirmem mümkün değil; hata edildi, her kim ettiyse.

Geçen yaz transferi başı itibariyle yabancı oyuncu transferi yapılması en son gerekecek bir mevki sağbek idiyse (Sacha+Dubois), diğeri de sol kanat idi; itiraz eder misin? Hele bunu Kerem' i 10 numarada oynatmak üzerine planlamak, işi içinden çıkılmaz noktaya sürükleyecekti. Allahtan Mertens beklentilerin çok üzerinde performans gösterdi de ligde patlayıp fıtratı bozukların sevinmelerini izlemek zorunda kalmadık...

Bana da lüks geliyor ama mevcut transfer komitesi muhtemelen riskli isimlere büyük paralar harcayacak. Takıma uyumu olan oyuncular devam etse daha mı iyi olur diyorum ben de.

Kamptaki durumu iyi olursa kalması taraftarıyım. Tavanı yüksek ve çalışkan bir adam, mental olarak adapte olursa ciddi pozitif etki yaratır.

Giderse de yapacak bir şey yok benim düşüncem bu.

ben anlamıyorum - yıllardır öğrenemedik - yıllardır tansiyon yüksekken yönetimler taraftara oynadı

hepte ekonomi durumlar stabilken bu yapıldı ve 2 3 senelik periyotların çalışmasını hiç etti.

Mert'in dediği gibi ET olayından sonra yönetim saçmalayacak belli - tivitterda bakacak neye gidiyor koyun kitle - öyle aptal bir politika izleyebilirler Okan Hoca'dan bağımsız.

düzgün otrumuş bir ortasaha ile zaha iş yapar çünkü tamamen yanlız kalmaz. hatta oynaya oynaya moral bile bulabilir. Çok verimli kamp geçirmesi lazım ama.

Eskiden acaba zaha da diğer afrikalı oyuncular gibi 3-5 yaş yaşlı mı diye düşünür dururdum. Sonra bir aydınlanma yaşadım bu adam bir gamer ve kaprisli birde alıngan öyle olunca bu adam düşündüğümüzden bile genç olabilir.

Geri
Üst Alt