#14 Wilfried Zaha

Araplar deli gibi istiyordu kendisini ama adamın CL'de oynama hayali olduğu için bize gelmeye razı oldu. Hatta yanlış bilmiyorsam Roma'nın da Marsilya'nın da benzer sebeple önüne geçtik bu transferde

Bu arada hatan var. Palace kendisine 4 yıllık sözleşme önerdi haftalık £200k'dan
10.850 m Euro tek yıl dendiğinden eminim, söyleyenlerin yalancısıyım. 4 yıllık olsa o maaşı bırakıp gelmezdi mantıken.

Transferlerde bu UCL meselesi hep palavra gibi gelmiştir bana; kaç maç oynayıp azami ne yapılacağı az çok belli. Empati yapıyorum; hele belli yaşı bulmuş adam için yan faktör olmaktan öteye geçemez...

10.850 m Euro tek yıl dendiğinden eminim, söyleyenlerin yalancısıyım. 4 yıllık olsa o maaşı bırakıp gelmezdi mantıken.

Transferlerde bu UCL meselesi hep palavra gibi gelmiştir bana; kaç maç oynayıp azami ne yapılacağı az çok belli. Empati yapıyorum; hele belli yaşı bulmuş adam için yan faktör olmaktan öteye geçemez...
Yanlış abi, ya yanlış duymuşsun ya yanlış hatırlıyorsun ya da yanlış söylemişler ama yanlış yani

Dolayısıyla 4 yıllık olsa o maaşı bırakıp gitmezdi denilecek bir durum da yok, yanlış bilgiden garip bir çıkarım yapmış oluyorsun. Tam olarak sanmadığın gibi gerçekleşti olay: efsanesi olduğu, stadyumunun yanına kocaman resmi yapılan kulüpten dört yıllık doygun bir maaş teklifi olmasına rağmen ayrıldı

Athletic'ten Guardian'a, BBC'den Telegraph'a tüm güvenilir kaynaklarda bulabilirsin Palace'ın Zaha'ya son teklifine dair 2023 Nisan tarihli haberleri

Adam belli yaşı bulmuş ama hayatında CL maçı yoktu, onu geçtim kupası yoktu. Bunu öncelik yapacak karakterde oyuncular da var dünyada, Zaha da onlardan biriymiş işte

Benzer şekilde Arabistan teklifleri de çok güvenilir kaynaklarca yazıldı. Yani bizden daha çok para alabileceği bir yer vardı ama bize gelmeyi seçti. CL'de oynamak için, kupalar kazanmak için değilse neden? Roma da bonservis harcayamadığı için epey ciddi ilgilendi ama onlar bizim kadar maaş da teklif etmemişlerdir

Mutlaka takımda tutulmalı. Ben hala kendisinden çok iyi işler yapmasını bekliyorum. Yaşı hala genç ve hiç boş bir adam değil.

Antrenmanları iyi yapsın, sahada geçtiğimiz sezonun Zahası'nı görmeyelim

Wilfried Zımba olarak revize edebiliriz umarım

İlk sezonunda batırıp 2. sezonunda uçan yabancı transfer hatırlıyor musun ? İlk transferinde devre arası gelenler hariç.
Riera'yı sol beke çekince biraz düzelmişti. Popescu ilk geldiğinde kötüymüş. O sayılabilir. Donk kiraya gitti geldi düzeldi. Nelsson Boey 2. sezonlarında tam açıldılar.

Mertens 22-23'ün sonunda baya düşmüştü. Bu sefer düşmedi.

Az war ama olabilir.

Umarım tatilde saçlarını uzatıp yukarıdan bağlar performansının bu sebeple düştüğünü zannediyorum Zaha’nın saçları onun penisi gibi bişey asla kestirmemeli…

Geri
Üst Alt