- 3 Temmuz 2012
- 139.331
- 87.825
- 5.338
helal tek başarısı koca sezonDeplasmanda icardiye al da atlik harika pası var hatta tek dokunusla
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
helal tek başarısı koca sezonDeplasmanda icardiye al da atlik harika pası var hatta tek dokunusla
Sarı üye olduğun günleri ozledimhelal tek başarısı koca sezon
hic degistik mi dostumSarı üye olduğun günleri ozledim
Degismedinhic degistik mi dostum
2 tane net kaçırıyor arjantinli abuk sabuk goller kaçırıp bizi zaferden etti. Sen neuer'e hangi akılla aşırtma atıyorsun o kadar dar mesafeden yerden yuvarla bitti onana sandı.Deplasmanda icardiye al da atlik harika pası var hatta tek dokunusla
%100 Keremle Icardi sıçmasa iki maçı da alabilirdik.2 tane net kaçırıyor arjantinli abuk sabuk goller kaçırıp bizi zaferden etti. Sen neuer'e hangi akılla aşırtma atıyorsun o kadar dar mesafeden yerden yuvarla bitti onana sandı.
Aldığı dakika, yaptığı skor katkısı özelinde türkiye kupasını çıkarınca Zaha’dan iyi kaç adam var? Bu da az süre aldığına işarettir.Geçen sezon yedek kalmayı sonuna kadar haketti kimse kusura bakmasın. Az zaman verildi falan lafları da hikaye. Gayet de süre aldı ama herkesin kredisi bir yere kadar. Bu sezon da forma için savaşa girmesi gerekecek. Bakalım ligi hala küçümsüyor mu küçümsemiyor mu? Kendi yolunu kendi belirleyecek...
Ben gol katkısı olarak konuşmuyorum. Beğenilmeyen kerem in de gol katkısı yüksek. Oyun içi katkısından bahsediyorum. Maç içerisinde 9 kez iki kişi arasına girip 9 unu da kaptırıyorsan bir 10. Da da aynısını yapıyorsan ligi küçümsüyorsun demektir bence. Daha efektif olabilecek pozisyonları sürekli ezersen olmaz işte.Aldığı dakika, yaptığı skor katkısı özelinde türkiye kupasını çıkarınca Zaha’dan iyi kaç adam var? Bu da az süre aldığına işarettir.
Oyun içi katkısı farklı bir olay.
Küçümsemek falan da yok, kendi hikayenize inanıyorsunuz. Oyun yapısı bize uymadı
9 kez iki kişi arasına girmiyorki aksine keşke öyle olsa. Teke teklerde bekini geçemedi çokça, özgüvenini bulamadı.Ben gol katkısı olarak konuşmuyorum. Beğenilmeyen kerem in de gol katkısı yüksek. Oyun içi katkısından bahsediyorum. Maç içerisinde 9 kez iki kişi arasına girip 9 unu da kaptırıyorsan bir 10. Da da aynısını yapıyorsan ligi küçümsüyorsun demektir bence. Daha efektif olabilecek pozisyonları sürekli ezersen olmaz işte.
Evet oyun yapsı da bize uymadı. Bize lazım olan takım oyuncusuydu...
Bu arada ben önümüzdeki sene için de başarısız olur falan demiyorum. Sadece dinamikleri öğrendi. Aynı şekilde devam etmez ise sol kanadı alır götürür.
Ben gömmeyeyim diye iki kişi arasına girdi diyorum işte sen anla. Umursamaz oynamıyor ama bencil oynuyor bence. Bunun sebebi de palace daki alışkanlıkları olabilir.9 kez iki kişi arasına girmiyorki aksine keşke öyle olsa. Teke teklerde bekini geçemedi çokça, özgüvenini bulamadı.
Bencil ya da umursamaz bir oyun oynadığını düşünmüyorum, sıkı da çalıştı.
Topsuz oyunda zayıf olması bana göre asıl kesilme sebebi.
pas atmadi demiyorum. pas kalitesi cok iyi hatta arapas konusunda hic beklemedigim seyleri yapacak beceriye sahip ve yaptida. hic beklenmedik yerde o paslari cikarabildi. fakat kale agzina geldiginde 2. opsiyonu (pas)hic dusunmuyor. once kendisi atmak istiyor. bunu keremde yapiyor tek bir farkla icardi pozisyonun icinde yoksa zaha gibi davraniyor. umarim yanilirim. ilk oyuna girdigi gun daha ilk macinda epey heyecan ve beklenti yaratmisti. neler yapabilecegini cok iyi biliyoruz hepimiz. kizdigim nokta senin zaha oldugunu herkes biliyor. kimse ondan o sakat haliyle mukemmel olmasinida beklemedi. lan biraz takima katil. ben icardi oldugu surece zahanin bu ego savasini surdurecegini dusunuyorum sadece.Abartmasak mı
Böyle olaylar gerçekleşmedi
Bire birde kötüydü, adam geçmekte başarısızdı vs de pas atmadı falan hikaye.
nasıl değişmedi yaw,Degismedin
Oyuncumuza destek. Bu sene ayağına bakacağımız adama non stop bok atmam gerekirse tükürdüğümü yalarım.1 2 sayfa dayansaydın bari kmki