#14 Wilfried Zaha

Geçen sezon yedek kalmayı sonuna kadar haketti kimse kusura bakmasın. Az zaman verildi falan lafları da hikaye. Gayet de süre aldı ama herkesin kredisi bir yere kadar. Bu sezon da forma için savaşa girmesi gerekecek. Bakalım ligi hala küçümsüyor mu küçümsemiyor mu? Kendi yolunu kendi belirleyecek...

Geçen sezon yedek kalmayı sonuna kadar haketti kimse kusura bakmasın. Az zaman verildi falan lafları da hikaye. Gayet de süre aldı ama herkesin kredisi bir yere kadar. Bu sezon da forma için savaşa girmesi gerekecek. Bakalım ligi hala küçümsüyor mu küçümsemiyor mu? Kendi yolunu kendi belirleyecek...
Aldığı dakika, yaptığı skor katkısı özelinde türkiye kupasını çıkarınca Zaha’dan iyi kaç adam var? Bu da az süre aldığına işarettir.

Oyun içi katkısı farklı bir olay.

Küçümsemek falan da yok, kendi hikayenize inanıyorsunuz. Oyun yapısı bize uymadı

Ali Cabbar parçası uğursuz geldi, uyuşuk ve vasat bir parça ile açıklamayacaktık.

Aldığı dakika, yaptığı skor katkısı özelinde türkiye kupasını çıkarınca Zaha’dan iyi kaç adam var? Bu da az süre aldığına işarettir.

Oyun içi katkısı farklı bir olay.

Küçümsemek falan da yok, kendi hikayenize inanıyorsunuz. Oyun yapısı bize uymadı
Ben gol katkısı olarak konuşmuyorum. Beğenilmeyen kerem in de gol katkısı yüksek. Oyun içi katkısından bahsediyorum. Maç içerisinde 9 kez iki kişi arasına girip 9 unu da kaptırıyorsan bir 10. Da da aynısını yapıyorsan ligi küçümsüyorsun demektir bence. Daha efektif olabilecek pozisyonları sürekli ezersen olmaz işte.

Evet oyun yapsı da bize uymadı. Bize lazım olan takım oyuncusuydu...

Bu arada ben önümüzdeki sene için de başarısız olur falan demiyorum. Sadece dinamikleri öğrendi. Aynı şekilde devam etmez ise sol kanadı alır götürür.

Ben gol katkısı olarak konuşmuyorum. Beğenilmeyen kerem in de gol katkısı yüksek. Oyun içi katkısından bahsediyorum. Maç içerisinde 9 kez iki kişi arasına girip 9 unu da kaptırıyorsan bir 10. Da da aynısını yapıyorsan ligi küçümsüyorsun demektir bence. Daha efektif olabilecek pozisyonları sürekli ezersen olmaz işte.

Evet oyun yapsı da bize uymadı. Bize lazım olan takım oyuncusuydu...

Bu arada ben önümüzdeki sene için de başarısız olur falan demiyorum. Sadece dinamikleri öğrendi. Aynı şekilde devam etmez ise sol kanadı alır götürür.
9 kez iki kişi arasına girmiyorki aksine keşke öyle olsa. Teke teklerde bekini geçemedi çokça, özgüvenini bulamadı.

Bencil ya da umursamaz bir oyun oynadığını düşünmüyorum, sıkı da çalıştı.

Topsuz oyunda zayıf olması bana göre asıl kesilme sebebi.

9 kez iki kişi arasına girmiyorki aksine keşke öyle olsa. Teke teklerde bekini geçemedi çokça, özgüvenini bulamadı.

Bencil ya da umursamaz bir oyun oynadığını düşünmüyorum, sıkı da çalıştı.

Topsuz oyunda zayıf olması bana göre asıl kesilme sebebi.
Ben gömmeyeyim diye iki kişi arasına girdi diyorum işte sen anla. Umursamaz oynamıyor ama bencil oynuyor bence. Bunun sebebi de palace daki alışkanlıkları olabilir.
Ama en önemlisi son söylediğin topsuz oyunda iyi değil. Top bizde iken de rakipte iken de...

Abartmasak mı

Böyle olaylar gerçekleşmedi

Bire birde kötüydü, adam geçmekte başarısızdı vs de pas atmadı falan hikaye.
pas atmadi demiyorum. pas kalitesi cok iyi hatta arapas konusunda hic beklemedigim seyleri yapacak beceriye sahip ve yaptida. hic beklenmedik yerde o paslari cikarabildi. fakat kale agzina geldiginde 2. opsiyonu (pas)hic dusunmuyor. once kendisi atmak istiyor. bunu keremde yapiyor tek bir farkla icardi pozisyonun icinde yoksa zaha gibi davraniyor. umarim yanilirim. ilk oyuna girdigi gun daha ilk macinda epey heyecan ve beklenti yaratmisti. neler yapabilecegini cok iyi biliyoruz hepimiz. kizdigim nokta senin zaha oldugunu herkes biliyor. kimse ondan o sakat haliyle mukemmel olmasinida beklemedi. lan biraz takima katil. ben icardi oldugu surece zahanin bu ego savasini surdurecegini dusunuyorum sadece.

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu adam gecen sene gercekten sakat geldi galiba pl den sonra iyilesti ama istenen kivama gelemedi sonra yedek kaldi formu dustu, bu sene yaz kampi gormus yukleme yapilmis zaha ligin icinden gecer diyorum diyorum ,, icimden bir histe beni dogruluyor .. bu sene onun senesi olur sans vermek lazim .. ayni sey kamp gormus ziyech icinde gecerli, bu senenin ocak ayina kadar ikisinide sans verelim derim baktik bir duzelme yok ocakta satip ikinci devreye onlarsiz girelim ..

Hem Kerem, hem Zaha’yı aynı anda kadroda bulundurmak sıkıntı. Zaha yedek kalmak istemez, Kerem de istemez. İkiside başka bölgede oynayamıyor. O bölgeyi nasıl halledeceğiz bakalım. Kerem’i satıp Zaha’yı ana planda düşünmek büyük bir risk. Hatta risk bile değil. Kesin patlar o iş. Benim aklıma şu yatmıyor. Geçen sezonki vasat Zaha’nın bir yaş daha yaşlanıp nasıl aniden form yükselteceği. Zaha sakattı falan diyorsunuz da, Zaha’nın sakatlığı kronik bir şey değildi. Sakatlığı yüzünden toparlanamadı demek hiç inandırıcı değil. Eğer öyle olda Ziyech son düzlükte form artırmazdı. Asıl kronik sakatlığı olan adam Ziyech.

Saint Maximin falan hak getire. Babanın prime dönemi top diye oynar.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt