#14 Wilfried Zaha

Dün özelinde en suçsuz insan Okan hoca bilenmiş buna sepetlemek lazım ama o maaşla kim alacak o da muamma anca Araplar oraya da bu gitmez

zahaya sallayanlara soruyorum hoca 1 ay evvel çıkıp elimde 7,8 tane kanat varken oğuz aydın'ı ne yapayım ben demedin mi? bugün 2 kanat oyuncuna birden sallıyor, ne olacak şimdi ?

ikisi de yüklü maaşlarını alıp yatarlar okan gidene kadar.

Galatasaray Haini diye afiş yaptırır Kemerburgaz ın girişine asarım.

Maçı çevirecek taktiği sırf ilk 11 başlamadı diye takıma yanlış verdi ve sayesinde 5 yedik.

Puuuuuu. Kerem'in ayağına taktığı beyaz bant olamazsın sen. İrezil, bre hayın, bre gafil.

Bu oyuncuyu birtek sevmeyen benmiyim.Bize kesinlikle faydalı olabileceğine inanmiyorum.Bu oyuncudan çıkıp Onyekuru tarzı bir sol açığa girsek bence çok daha iyi olmaz mı?F/P olarak çok düşük seviyede.

Bu adamı doğru düzgün oynatmayacaksak niye aldık? Adamın stili belli, geldiği yer belli. Bu çocuğa yapılan muamele hem bize yakışmıyor hem de bir insanın üstüne bu kadar gidilmez.

Bro geçen sene sen bizim ağırlığımızı kaldıramadın, bu sene de biz senin kaldıramayacağız belli ki. Yollarımız ayrılsa iyi olur

Uyuşamadık, maaş yükünden kurtulmalıyız

23078PND5G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

okan hoca onu demiş bunu demiş önemli değil kendisine destek verecek kadar enayi değilim

geçen seneden beri sürekli adama destek verelim kafasında olanlar var. Bu adama verilen destek barış-kerem'e bile verilmiyor

düzgün top oynasın destek verelim boş yere destek verilmez kimseye

Okan hoca kendisine ayip etmistir. Bu saatten sonra Zaha ve Okan hoca iliskisi olmaz, yurumez...

Geri
Üst Alt