Okan Gecir
Tecrübeli Üye
- 27 Şubat 2024
- 5.058
- 2.979
- 523
İnanılmaz bir yük. Kalması için hiçbir neden yok. Bu arada çıkmak istesek artık çıkamayız. Türkiye Ligi'nde rezalet performans göstermiş ve sorunlu adamı kimse o maaşa almaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sampiyon oldu hedefine ulasti, simdi iyi bir bonservisle Arabistana gitmeli ...İnanılmaz bir yük. Kalması için hiçbir neden yok. Bu arada çıkmak istesek artık çıkamayız. Türkiye Ligi'nde rezalet performans göstermiş ve sorunlu adamı kimse o maaşa almaz.
Keşke ama zannetmiyorum. Oradaki takımlar formda veya isim olarak büyük isimlere gidiyor. Zaha'dan bonservisi bırak, yıllığının belli kısmını ödeyerek bir yerlere anca verebiliriz.Sampiyon oldu hedefine ulasti, simdi iyi bir bonservisle Arabistana gitmeli ...
İnanılmaz bir yük. Kalması için hiçbir neden yok. Bu arada çıkmak istesek artık çıkamayız. Türkiye Ligi'nde rezalet performans göstermiş ve sorunlu adamı kimse o maaşa almaz.
rezalet performans derken?
10 gol attı geçen sezon, united deplasmanında gol attı, trabzon maçını aldı, 2 maçı daha tek başına aldı. iyi giderken durduk yerde takımdan kesildi, keza dünkü maça başlamaması da yine buruk'un abuklaması
maç içi performansı hiçbir zaman iyi olmadı, kritik skor katkıları yapması bu gerçeği değiştirmiyor
O halde faydalanmaya bakacaksın, adamı taraftar ve basının önüne atınca daha mı iyi performans verecek?Ben göndermeyi istiyorduk ama alan olmadi diye düsünüyorum.
Kendi gitmek istememiş olabilir ama haziranda menajerini çağırıp takım bul demiş olma ihtimalimiz yok.Ben göndermeyi istiyorduk ama alan olmadi diye düsünüyorum.
kimin iyi oldu ki torreira ve bay dışında? takım zaten leş gibi top oynuyor, sağ bek yok, sol bek yok, ortasahada pas trafiği yok
zaha pl'deki bacakları olmamasına rağmen hala ii bi adam ve her maç 90 oynatılsa 3-4 haftada çok şey değişebilir IMO