#14 Wilfried Zaha

İnanılmaz bir yük. Kalması için hiçbir neden yok. Bu arada çıkmak istesek artık çıkamayız. Türkiye Ligi'nde rezalet performans göstermiş ve sorunlu adamı kimse o maaşa almaz.

İnanılmaz bir yük. Kalması için hiçbir neden yok. Bu arada çıkmak istesek artık çıkamayız. Türkiye Ligi'nde rezalet performans göstermiş ve sorunlu adamı kimse o maaşa almaz.
Sampiyon oldu hedefine ulasti, simdi iyi bir bonservisle Arabistana gitmeli ...

Premier ligin tozunu atan adamin dustugu durumlara bak ya

Hani bazi oyuncular gelir oynamaz yatar misal fbye gelen van persie misali

Bu adam oyle bir aymazlik yapmamisken antrenmanlara kampa maclara son derece ciddiyetle cikiyorken küstürülüp bu duruma dusurulmesi tamamiyle hocanin sucudur

Geldigi gunu hatirliyorum baya sevinmistik

Sonu boyle olmamaliydi

rezalet performans derken?

10 gol attı geçen sezon, united deplasmanında gol attı, trabzon maçını aldı, 2 maçı daha tek başına aldı. iyi giderken durduk yerde takımdan kesildi, keza dünkü maça başlamaması da yine buruk'un abuklaması

Geçen sezonu full oynasa en çok skor üreten kanat olurdu, her mevzuda vurun kahpeye diye bu herife sarılıyor, beğenmiyorsan gönder, oynatacaksan da tatava yapma.

433 oynamayacaksak gitmeli diye aylardır diyorum zaten.

Takım 10 kişi kalmış, senin sahada kaptanın yok mu da Zaha’yı çağırıp diziliş söylüyorsun.

Belki sorun senin İngilizcendedir, lisenin okul takımıyız sanki saçmalıklara bak.

rezalet performans derken?

10 gol attı geçen sezon, united deplasmanında gol attı, trabzon maçını aldı, 2 maçı daha tek başına aldı. iyi giderken durduk yerde takımdan kesildi, keza dünkü maça başlamaması da yine buruk'un abuklaması

maç içi performansı hiçbir zaman iyi olmadı, kritik skor katkıları yapması bu gerçeği değiştirmiyor

maç içi performansı hiçbir zaman iyi olmadı, kritik skor katkıları yapması bu gerçeği değiştirmiyor

kimin iyi oldu ki torreira ve bay dışında? takım zaten leş gibi top oynuyor, sağ bek yok, sol bek yok, ortasahada pas trafiği yok

zaha pl'deki bacakları olmamasına rağmen hala ii bi adam ve her maç 90 oynatılsa 3-4 haftada çok şey değişebilir IMO

Ben göndermeyi istiyorduk ama alan olmadi diye düsünüyorum.
O halde faydalanmaya bakacaksın, adamı taraftar ve basının önüne atınca daha mı iyi performans verecek?
Üstelik de GS markasına eksi yazar. Yarın öbür gün bizden ayrıldığında bir söyleşide söylediği şeyler anında PL'de ve tüm dünyada duyulacak. Çünkü adam bir marka, herkes tarafından takip ediliyor. Demeyecek mi bu sefer beni almak için 40 takla attılar, sonra oynatmayıp bir de üstüne gitmem için mobbing yaptılar diye?
Ayrılığın bile bir raconu olur.

kimin iyi oldu ki torreira ve bay dışında? takım zaten leş gibi top oynuyor, sağ bek yok, sol bek yok, ortasahada pas trafiği yok

zaha pl'deki bacakları olmamasına rağmen hala ii bi adam ve her maç 90 oynatılsa 3-4 haftada çok şey değişebilir IMO

yani iyiden kastına bağlı bence zaha baya faydasız kaldı hep, evet takım genel olarak tatsızdı çoğu oyuncu fark yaratamadı falan da oyun içinde idare edecek kadar oynadılar neticede

bence zaha bunu bile yapamadı ki kerem de yapamadı onu da belirteyim, bay dışında net as kanat olmalı denecek adam yoktu bu şartlarda zaha gibi bi adamdan daha çok yararlanabilirdi tabi ama oynadığı süredeki performansı kötü ve az oynadı diyemeyiz

düzenli oynadığı senaryoda farklı olacağını da sanmıyorum bu kadar ayarsız bi takımda fiziği bitikken iş yapması zor zaha bile olsa

Yok yere yediler adamı yav yazık yazık
Evet abi Zaha geçen sene leş attı diye biz bu sene onun oynamadığı maçta 5 yedik

burak yılmaz sezonda 40 gol atıyordu ama yarımız nefret ediyorduk oyun stilinden dolayı.
bu beyefendiye de haksızlık edilmiş olabilir. çok yetenekli, keşke tutsaydı ama artık bu raddeden sonra olmaz yani. kadı öpüldü, kapıyı kapatmak lazım artık.

fbye giderse dursunu kimse kurtaramaz taraftardan

GUJQ24LWQAAcxYf

Geri
Üst Alt